vsh PIM compano

Hoe kan Aalberts integrated piping systems BV centraal data beheren en internationaal delen met websites, datapools, apps en direct in Revit (BIM)?

Presentatie van ons systeem achter uw eigen computer?

Demo aanvragen

Aalberts integrated piping systems

Contactpersoon

Caspar van Zoelen

Vraagstuk

Hoe kan Aalberts integrated piping systems BV centraal data beheren en internationaal delen met websites, datapools, Apps en direct in Revit (BIM)?

Oplossing

De basis binnen het Compano PIM systeem zijn de zogenaamde Aalberts eigen gedefinieerde velden (User Defined Fields). Door deze slim te relateren aan ETIM velden is direct meertalig geclassificeerd. Deze data wordt vervolgens doorgegeven aan verschillende publicatie platforms.

Het ruim tachtigjarige Aalberts integrated piping systems BV (voorheen VSH) beweegt zich, ook internationaal, sinds enkele decennia in vier belangrijke segmenten: gebouwinstallaties, brandbeveiliging, industrie en scheepsvaart. Hierbij staan installatiegemak, zekerheid en topkwaliteit altijd voorop. 

Caspar van Zoelen, hoofd Product Management: "Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat wij in deze vier segmenten excelleren. Leidingsystemen spelen immers in ieder van die segmenten een belangrijke rol."

Compano innovatieve partner van Aalberts 

"Innovatie is essentieel in onze branche. En Compano zien wij daarbij als een van onze belangrijke partners wanneer we praten over het beschikbaar maken van onze productinformatie naar onze klanten. Dat zit zo: we hebben meer dan 8.000 artikelen en hierop vinden voortdurend aanpassingen plaats. Al die artikelen en verbeteringen beheren wij via het product informatie systeem (PIM) van Compano. De jarenlange samenwerking is daarmee sinds een kleine 3 jaar behoorlijk geïntensiveerd. Iedere klant van Aalberts heeft dankzij de PIM van Compano altijd de meest actuele data ter beschikking staan. We vertrouwen op deze ene centrale database, en dat is meerdere malen terecht gebleken. In geregelde overleggen blijkt dat Compano goed met ons meedenkt: wij vragen meer dan het voldoen aan specificaties en kaders voor wet- en regelgeving, wij willen alles zo optimaal mogelijk aan onze klanten communiceren. Daar gaat Compano goed in me."

Van PIM naar plugin voor onze BIM-modellen

"Met behulp van de PIM van Compano zijn we in staat onze data goed te beheren. We hebben hiermee een perfect middel om onze artikelen naar buiten te communiceren. Wij vinden het PIM-concept van Compano succesvol, daarmee is ook voor onze business een goede koers uitgezet. Kijk bijvoorbeeld eens naar de plug-in die wij voor onze BIM modellen hebben, deze worden 1:1 met behulp van de data van Compano gegenereerd, net als de productdata op onze website of in de Aalberts ips app. We stellen onze data via de PIM van Compano beschikbaar voor alle geïnteresseerden."

"Waarom we hebben gekozen voor Compano? Zij zijn voor ons dé specialist op het gebied van productdatabasebeheer. Zij zijn in gesprek met ons, voortdurend  op zoek naar oplossingen, ook als het gaat om het beschikbaar maken van data voor nieuwe innovatieve oplossingen."

"Zij zijn voor ons dé specialist
op het gebied van productdatabasebeheer"
- Caspar van Zoelen, Aalberts integrated piping systems
Caspar van Zoelen VSH PIM
Scroll naar boven