Print en Catalogus

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle activiteiten in de branche!

Abonneren op nieuwsbrief

Vaak is digitaal beter, soms papier

In een aantal gevallen wil een klant toch graag een overzicht op papier. Soms is dit een relatief eenvoudig productblad, een wat uitgebreidere prijslijst of een complexe catalogus.

Catalogus

Eenvoudige prijslijsten kunnen door het PIM-systeem worden gegenereerd. In het geval u kiest voor verschillende opmaken, is het slimmer om Adobe InDesign te gebruiken. Hiermee zijn de opmaakmogelijkheden nagenoeg eindeloos.

Door een slimme koppeling leest u data vanuit het PIM-systeem in InDesign. Dit betekent dat productdata, maar ook de structuur (hoofdstukken) uit het PIM komen, en dat alle nabewerking in InDesign plaatsvindt. Vanuit één bronbestand werken maar toch de maximale ontwerpvrijheid benutten van InDesign. 

De opmaak binnen InDesign (sfeer, lettertype, huisstijl) zijn werkzaamheden die bij een DTP- of marketingbureau behoren te liggen. Heeft u nog geen bureau? Dan kunnen wij u enkele van onze relaties aanbevelen.

Productblad

Een productblad maken met een afbeelding, een technische tekening en een aantal commerciële voordelen op een rij? Vaak heeft een productblad dezelfde lay-out maar wisselt de inhoud per product. Maak dan een template aan, selecteer het product en druk af naar papier of pdf voor verdere verspreiding.

  • Voor repeterende producten in dezelfde lay-out
  • Wissel eenvoudig tussen taal- of landassortiment
  • Creëer één of een serie productbladen. 
Eenvoudig vanuit Compano PIM een productblad genereren

Eenvoudig vanuit Compano PIM een prijslijst genereren

Prijslijst

Klanten vinden alle informatie op uw website. Afbeeldingen, tabellen, productvergelijkingen, technische details: alles wordt getoond. Maar soms wil een klant toch gewoon even een overzicht van uw producten, netjes gegroepeerd per categorie met actuele prijzen. Genereer een door de database gevulde prijslijst: één keer een template aanleggen en updates verlopen automatisch.

  • Eenvoudige prijslijsten
  • Grote hoeveelheden producten overzichtelijk weergegeven
  • Actuele artikel- en prijsinformatie bij iedere print
"Wat mij aansprak was de flexibele vorm
waarin Compano hun PIM-systeem aanbiedt"
- Reinier Kok, Miasin
Scroll naar boven