Als Excel-gebruiker voelt de omgeving vertrouwd.

JAGA Konvektco Nederland BV

Contactpersoon

Lucien Amoureus – Databeheerder

Vraagstuk

Voor het aanleveren van data naar onze website waren we op zoek naar een eenvoudig en makkelijk te gebruiken PIM-systeem.

Oplossing

Compano PIM biedt veel flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak in een omgeving die vertrouwd voelt als Excel-gebruiker.

Het bedrijf

Jaga Konvektco Nederland BV importeert de Jaga producten in Nederland. Jaga is méér dan alleen een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor innovatie, ethiek, creativiteit en esthetiek. Met deze filosofie is Jaga al ruim 50 jaar bezig met het bedenken van duurzame oplossingen en voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te koelen, verwarmen en ventileren. 

Wens: efficiency

‘’Onze markt zit te springen om data. Met een PIM-systeem hoef je alles maar één keer te doen zonder alle mogelijke losse bestanden of Excel-bladen'', aldus Lucien Amoureus.  Voor onze website waren we daarom aan het kijken naar een E-commerce PIM-specialist, maar dit paste helemaal niet bij de data-standaarden in onze branche en onze materie. Die PIM-tools waren voor ons veel te complex, kostbaar en inflexibel.

Keuze: naar de cloud

Wij kozen daarom bewust voor de PIM-basis in de cloud, van Compano. Naast de aantrekkelijke prijs, biedt dit ons veel meer flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak. Als Excel-gebruiker voelt de omgeving vertrouwd en deze was dan ook snel eigen te maken. ''Andere, alternatieve, software die wij zagen werkte veel minder intuïtief’’, aldus Lucien.

Veel mogelijkheden

Vooral voor bredere assortimenten, zoals dat van ons, is Compano Online Software een erg geschikt pakket door de vele mogelijkheden in filteren, combineren en selecteren.

PIM-partij voor onze business

Dat Compano al ruim 20 jaar ervaring heeft in onze branche en in de cloud, merk je aan alles.

Er is veel inhoudelijke kennis van onze data-behoeften, veel ervaring door de hele keten heen en ook de supportafdeling is hulpvaardig en snel bij vragen of problemen.  Verder wordt de software continu verbeterd en aangepast op ontwikkelingen in de branche.

‘’Compano is wat dat betreft de beste PIM-partij voor ònze business.’’

Dat Compano al ruim 20 jaar ervaring heeft
in onze branche en in de cloud, merk je aan alles.
JAGA Konvektco Nederland, Lucien Amoureus
Scroll naar boven