Klantenportaal

Schrijf je nu in op de Compano Events nieuwsbrief en mis niet één event!

Abonneren op Events

Deel informatie zoals u dat wilt

Het klantenportaal is een platform die het mogelijk maakt om data te delen met partijen waarvan u wilt dat zij over die data kunnen beschikken. Op een afgeschermd gedeelte krijgen geregistreerde gebruikers toegang tot data. Dit geeft veel verschillende mogelijkheden.

Associaties en inkoopverenigingen

Centraal worden de assortimenten beheerd, waarbij de keuze van leveranciers, de assortimenten en de verschillende inkoopprijzen gepresenteerd worden. Eventueel wordt rekening gehouden met inkoopbonussen.
Deze informatie kan vervolgens worden gedeeld met de leden die deze data online bekijken of gebruiken in hun ERP. Hierdoor beschikken de leden altijd over excellente actuele artikeldata die door de centrale organisatie wordt beheerd. Uw klanten ontzorgen, dat is het idee!

Installateurs

Soms heeft een bedrijf meerdere business units of zelfstandige vestigingen. Het is binnen het MDM mogelijk om verschillende assortimenten vast te stellen zodat alleen die informatie wordt getoond waar de leden (klanten, business units) behoefte aan hebben. Hierbij werkt MDM met centraal georganiseerde data maar men kan op lokaal niveau afwijken.

"Enorme tijdsbesparing: inkoopcondities, facturencontrole en administratie volledig geautomatiseerd"
- Rene van der Giessen, Colink
Colink testimonial over Compano MDM-software
Scroll naar boven