Calculatie

Benieuwd wat Artikelbeheer.nl voor uw onderneming strategisch en praktisch kan betekenen?  

Ja, ik wil meer weten over Artikelbeheer!

Complexe calculaties in een handomdraai

Uw bedrijf heeft misschien al een ERP-systeem inclusief boekhouding. Maar het realiseren van een goede calculatie kost nu nog veel tijd. Als u behoefte heeft aan actuele artikelinformatie en u merkt dat gedeeltes van een calculatie meerdere malen voorkomen... dan is het tijd voor een goede softwareoplossing.

U heeft een calculatie-systeem nodig waarin u op eenvoudige wijze calculaties kan maken. Waarbij u de keuze heeft over miljoenen actuele artikelen met netto-prijzen. Waarbij u bovendien zelf uw eigen artikelen kan toevoegen. Waarin Stabu-bestekteksten kunnen worden ingelezen of eigen structuren kunnen worden vastgelegd. Dankzij de zogenoemde recepten versnelt u het maken van complexe calculaties en maakt u daarna eenvoudig standaard offertes. Hiermee behaalt u tijdwinst en wordt de kwaliteit van uw offerte verhoogd.

De basis met Relaties en dan MDM

Elke calculatie begint met een basis. Met de module Relaties legt u alle klanten, prospects, leveranciers en andere relaties vast. Uiteraard is het mogelijk dat deze data uit uw ERP-systeem komt.

Naast klantgegevens is goede artikeldata van belang. Als branchespecialist bieden wij hiervoor een naadloze koppeling met Artikelbeheer.nl: direct calculeren met miljoenen actuele artikelen, voorzien van uw eigen inkoopcondities. Heeft u leveranciers die niet op Artikelbeheer.nl staan? Geen punt, gebruik de MDM-omgeving van Compano als basis voor uw calculatie: naast de leveranciers van Artikelbeheer.nl kunt u dan ook gebruik maken van andere bronnen van data. Binnen het MDM-systeem maakt u de leverancier aan, voegt via het inkoopcontract de inkoopcondities toe en importeert het artikelbestand (vanuit verschillende formaten zoals excel, csv, insbou, BMEcat etc). Direct van bruto geprijsde artikelen door naar netto inkoopprijzen voor uw calculatie.

"De functionaliteit was doorslaggevend om te kiezen
voor Compano Online Calculatie Software"
- Tijn Wijdeven, Kemkens
Scroll naar boven