Offerte

Heeft u meer vragen dan wij hier beantwoorden over onze dienstverlening? 

Vraag gerust

Relatie offerte en module Calculatie van Compano

Als u de module Calculatie gebruikt, dan kan deze worden gekoppeld aan een reeds aangemaakte offerte. Ook kunt u direct vanuit Calculatie een offerte aanmaken.

In de offerte zelf kunt u bepalen wat de klant mag en/of moet zien van de 'interne' calculatie. U kunt bijvoorbeeld een “eindblad” maken in de offerte. Hierin neemt u de (sub)totalen per kostensoort of bewakingscode per calculatieonderdeel over in de offerte.

In de offerte kunt u vervolgens klantafhankelijke toeslagen of kortingen toekennen aan deze totalen. De offerte bouwt u eenvoudig op in onderdelen, met in elk onderdeel de mogelijkheid van een deelcalculatie.

Offerte zoals het moet

De offerte module werkt met lay-outs waarin de velden worden aangegeven die getoond moeten worden. Geen artikelnummer maar wel een omschrijving? De brutoprijs en de nettoprijs van de klant? Met subtotalen per activiteit (slopen, monteren) of materiaal versus manuren? Gebruik de standaard lay-out of maak eigen varianten: maximale vrijheid.

Klantconditie als basis

Door ook gebruik te maken van klantcondities (eventueel vanuit erp) kunnen klantcondities worden aangemaakt. Bij het maken van een offerte wordt direct met de klantspecifieke condities gewerkt. Hier kan indien gewenst binnen de offerte nog van worden afgeweken. 

Overzicht in de "pijplijn"

Hoeveel offertes staan er open per accountmanager? Hoe oud zijn de offertes en wat zijn de scoringskansen? Dankzij het totaaloverzicht van alle offertes kan verkoop professioneel de verstuurde offertes opvolgen met daardoor een hogere slagingskans en meer omzet.  

"Compano zorgt voor betaalbare, toekomstbestendige software,
die prima aansluit op de wensen van onze franchisenemers"
- Joost van der Pol, De Klussenier
Scroll naar boven