BIM-Select

Schrijf je nu in op de Compano Events nieuwsbrief en mis niet één event!

Abonneren op Events

data direct in Mepcontent en Stabicad

Een geheel nieuwe innovatie is de koppeling die recent gerealiseerd is in samenwerking met partner Stabiplan. Voor de producten Mepcontent.eu en Stabicad is er een koppeling gerealiseerd met Artikelbeheer.nl. Hierdoor is het mogelijk dat producten die gebruikt worden in Stabicad, direct worden voorzien van artikelgegevens uit Artikelbeheer.nl. Als de gebruiker inkoopcondities heeft ingeladen in Artikelbeheer.nl, dan is ook direct zijn inkoopprijs te zien. Voor Mepcontent.eu werkt het op dezelfde wijze. Naast prijsinformatie is ook bijvoorbeeld de voorraadpositie van uw leverancier te raadplegen. 

Altijd actuele data

Dankzij de unieke koppeling met Stabicad en MEPcontent heeft u altijd actuele data. Gecontroleerde data om uw producten te tekenen en actuele artikeldata om te beoordelen of het product nog leverbaar is bij de groothandel, voorraadposities, brutoprijzen en uw eigen inkoopprijs. 

Het koppelen van uw account kan via uw profielpagina. Wel dient u eerst een Bim-Select abonnement af te sluiten. Neem hiervoor contact op met Artikelbeheer.nl via info@artikelbeheer.nl of 088 - 266 7 277

Compano Artikelbeheer en MEPcontent werken delen data

Artikelbeheer.nl data in MEPcontent

Scroll naar boven