Prijzen en voorwaarden

Benieuwd wat Artikelbeheer.nl voor uw onderneming strategisch en praktisch kan betekenen?  

Ja, ik wil meer weten over Artikelbeheer!

Heldere prijsstructuur

Artikelbeheer.nl is een onafhankelijke onderneming. Wij hebben intensieve samenwerkingen met data brengers en -halers. Wij zijn niet gebonden aan een belangenvereniging en geen van onze brengers of halers is (mede)eigenaar van Artikelbeheer.nl. Daardoor kunnen wij volstrekt neutraal werken voor producenten, groothandelaren, inkoopverenigingen en installateurs. Wij begrijpen als geen ander de gevoeligheden tussen de verschillende partijen op het gebied van artikel- en prijsinformatie. Met meer dan 15 jaar ervaring is Artikelbeheer.nl een begrip in de markt en een betrouwbare partner.

Bij Artikelbeheer.nl geloven wij niet in het feit dat de ander moet betalen. Iedereen participeert in de kosten waardoor we gezamelijk in staat zijn om tegen een scherpe prijsstelling een uiterst goede dienstverlening kunnen realiseren.

Artikelbeheer.nl: voor en door de branche. 

 

Producent (data brengen)

Moeite om data te classificeren conform ETIM? Lastige Excelsheets om te vullen? Dit is nu voorbij met een maandabonnement* Artikelbeheer.nl inclusief slimme tool om eenvoudig te classificeren (basis PIM) van €170,- per maand. Daarmee kunt u:

 • Data importeren in het PIM systeem
 • Data controleren (kwaliteitsrapportages), verbeteren, classificeren (met Dynamische ETIM RT) en verrijken (afbeeldingen, deeplink etc)
 • Publiceren bij 2BA (exclusief abonnement 2BA)
 • Publiceren bij Artikelbeheer.nl (inclusief abonnement)

Art-Connect (voor producent)

Een combi maandabonnement Artikelbeheer.nl en Art-Connect is al verkrijgbaar vanaf €270,-. 

*Naast het maandabonnement kan er initieel een introductiebijdrage noodzakelijk zijn voor de realisatie van de koppeling.

Groothandel (data halen & brengen)

Groothandelaren hebben een breed assortiment artikelen en mogen naast assortimenten brengen ook assortimenten halen. Daarnaast heeft een groothandel zeer frequent wijzigingen in haar assortiment door veranderingen bij toeleveranciers. De maandelijkse(*) investering voor groothandelaren bedraagt slechts €150,-.  Daarmee heeft u:

 • Een groot klantenbereik (> 1.000 afnemers)
 • Gratis uitvoerige kwaliteitscontrole op uw artikelbestand 
 • Zeer uitgebreide artikelomschrijving met toebehoren, actuele voorraad, bijlages en eigen afbeeldingen 
 • Een eigen beheeromgeving
 • Indien gewenst geïntegreerd met een online PIM-systeem

Art-Connect (voor groothandel)

Een combi maandabonnement Artikelbeheer.nl en Art-Connect bedraagt €250,-. 

*Naast het maandabonnement kan er initieel een introductiebijdrage noodzakelijk zijn voor de realisatie van de koppeling.

Installateurs (data halen)

Installateurs, calculators en andere medewerkers kunnen artikelbestanden downloaden of via webservices ontsluiten. Dit is afhankelijk van de gewenste toepassing, Compano biedt de volgende mogelijkheden:

 • Basis: deze is altijd nodig. Hier worden onder andere de leveranciers geselecteerd van de artikelen die u wilt gebruiken.
 • Art-Select of download (optie): hier kunt u de artikelbestanden selecteren en direct gebruiken voor uw ERP. Dit kan via downloaden (en het bestand inladen in uw ERP) of via web-services*. 
 • Bim-Select (optie): indien u met Stabicad werkt en deze optie kiest, dan kunt u direct in Stabiplan de artikelinformatie (uw inkoopprijs, beschikbaarheid groothandel) bekijken van producten die ook op Artikelbeheer.nl staan vermeld.
 • Art-Connect (optie): hiermee kunt u met één druk op de knop uw bestellingen vanuit uw ERP systeem via web-services* versturen naar aangesloten groothandelaren. 

*Afhankelijk van de software en versie. Voor gebruikers van Bouwinfosys, Compano bedrijfssoftware, Gilde Software en Syntess zijn geen installatiekosten verschuldigd. Het maandabonnement is afhankelijk van het aantal medewerkers (jaarlijks gecontroleerd op basis van aantal medewerkers zoals geregistreerd bij KvK). Onderstaand de tarieven waarbij de "Basis"  altijd nodig is om één of meerdere andere opties te kunnen gebruiken. Een rekenvoorbeeld: voor een bedrijf met 3 medewerkers (staffel 1-4 medewerkers) die gebruik wil maken van Art-Select in hun ERP zijn de  investeringen slechts €10,- (Basis €5,- + Art-Select €5,-) per maand.

Aantal medewerkers Basis Art-Select (incl. download) Art-Connect Bim-Select
1-4 medewerkers: € 5,0 € 5,0 € 8,0 € 5,0
5-20 medewerkers: € 7,5 € 7,5 € 11,0 € 7,5
21-50 medewerkers: € 10,0 € 10,0 € 15,0 € 10,0
51-100 medewerkers: € 15,0 € 15,0 € 23,0 € 15,0
101-250 medewerkers: € 30,0 € 30,0 € 45,0 € 30,0
251-500 medewerkers: € 50,0 € 50,0 € 75,0 € 50,0
Meer dan 500 medewerkers: € 100,0 € 95,0 € 145,0 € 95,0

Voorwaarden

Voor zowel het brengen als halen zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. 

Klik hier voor de voorwaarden voor Artikelbeheer.nl halen.

Klik hier voor de voorwaarden van Artikelbeheer.nl brengen.

Compano algemene leveringsvoorwaarden
Scroll naar boven