Compano PIM

Klantcases

Lees hier hoe onze klanten de juiste oplossing hebben gevonden.

Nieuwe meertalige responsive website met productinformatie die afgestemd is op alle doelgroepen (consument, installateurs en zakelijk)

ATAG Verwarming

Productinformatie automatisch updaten vanuit Compano PIM

Lees meer
Vindbaarheid producten R-Vent Group digitaal vergroten

R-Vent Group

Alle groepsbedrijven beheren hun data centraal in Compano PIM. Data wordt efficiënt via verschillende assortimenten per merk of bedrijf gedeeld naar de markt.

Lees meer
Productdata intern delen via Sharepoint en extern naar klanten vanuit 1 systeem

Vasco

Met de internationale PIM software worden producten Etim geclassificeerd en verrijkt met aanvullende informatie en digitale bestanden. Deze worden nu via een sharepoint applicatie via het intranet verspreid naar de medewerkers. Klanten ontvangen de data via datapools en in de nabije toekomst via de websites.

Lees meer
Bosch Nefit productdata vanuit verschillende fabrieken centraal verwerken en delen?

Bosch Nefit

Compano software geeft de structuur voor de data-organisatie. Bosch Nefit heeft vervolgens de verantwoordelijkheden en procedures verder ingericht voor een optimaal proces van importeren, verbeteren en publiceren op diverse datapools.

Lees meer
Een uniforme software-oplossing voor het transparant calculeren van onderhoudswerkzaamheden volgens verschillende normstellingstechnieken.

Stork

In de Compano Online Software worden de CDO-calculatieregels ingevoerd volgens een vaste hoofdstuk indeling, maar met de mogelijkheid om onderdelen te verwijderen of juist toe te voegen, afhankelijk van de omstandigheden van een opdracht. Door te werken met COS heeft Stork zowel voldoende controle als maximale flexibiliteit bij het maken van calculaties.

Lees meer
Scroll naar boven