Klantcases

Lees hier hoe onze klanten de juiste oplossing hebben gevonden.

Hoe kan VSH centraal data beheren en internationaal delen met websites, datapools, Apps en direct in Revit (BIM)?

VSH Fittings BV

De basis binnen het Compano PIM systeem zijn de zogenaamde VSH eigen gedefinieerde velden (User Defined Fields). Door deze slim te relateren aan ETIM velden is direct meertalig geclassificeerd. Deze data wordt vervolgens doorgegeven aan verschillende publicatie platforms.

Lees meer
Een 100% online calculatietool. Met bouw- en bestekdelen, normtijden en nettoprijzen?

Kemkens

De 100% online calculatiesoftware maakt gebruik van normen, bouwdelen, bestekken en recepturen. Op basis van Uneto-VNI, Gustav-Ende of eigen systemen. Met de koppeling naar Artikelbeheer.nl calculeert Kemkens eenvoudig met miljoenen artikelen voorzien van netto inkoopprijs (marge).

Lees meer
Alklima wil klanten ontzorgen met 100% actuele artikeldata.

Alklima B.V.

Door publicatie op Artikelbeheer.nl zijn installateurs verzekerd van 100% actuele data. Wijzigt Alklima data? Dan worden de klanten daarover automatisch geïnformeerd.

Lees meer
Verschillende formaten bestanden van leveranciers omzetten naar één bestand voor de datapools?

Miasin

Het PIM systeem van Compano kan verschillende formaten (eigen, ETIM, BMECat) verwerken. Kwaliteitsrapportages geven inzicht in de de data en met een druk op de knop staat deze op 2BA.

Lees meer
Marktleider Nathan wil haar artikeldata opschonen en classificeren conform ETIM.

Nathan

Binnen het PIM systeem worden meerdere fabrikanten aangemaakt (inkoopzijde) en geclassificeerd met kenmerken. Daarna wordt het verkoopassortiment met een druk op de knop gepubliceerd op Artikelbeheer.nl en 2BA.

Lees meer
Scroll naar boven