Klantcases

Lees hier hoe onze klanten de juiste oplossing hebben gevonden.

Opple zocht een efficiënte oplossing om (ETIM-gebaseerde) product data direct beschikbaar te maken op haar website.

OPPLE Lighting

''Compano PIM is de centrale bron voor alle productgegevens in onze EU-markten. Dit geldt ook voor alle productgegevens en bijlagen die op onze website worden getoond. Dit biedt onze klanten, installateurs en commerciële organisaties een snelle manier om toegang te krijgen tot relevante informatie over onze producten wanneer ze die nodig hebben.''

Lees meer
Omdat 2BA stopt met de support van Excel zochten wij een PIM-systeem, maar we hadden geen tijd voor weer een software-implementatie.

Magnum heating

De cloud-oplossing van Compano en het laagdrempelige abonnement pasten ons daarom perfect. Implementatie ging heel snel, daar hebben we zelf geen omkijken naar gehad.

Lees meer
Voor het aanleveren van data naar onze website waren we op zoek naar een eenvoudig en makkelijk te gebruiken PIM-systeem.

JAGA Konvektco Nederland BV

Compano PIM biedt veel flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak in een omgeving die vertrouwd voelt als Excel-gebruiker.

Lees meer
Door de sterke groei van Vedotec en het assortiment ontstond de behoefte aan een nieuwe website en een webshop. Het sneller en adequater informeren van de klanten over producten en toepassingen stond hierbij centraal.

Vedotec B.V.

De implementatie van Product Informatie Management software (PIM), bracht de juiste oplossing. Door alle productdata en bijlagen centraal te registreren en naast ETIM-classificatie ook een eigen classificatie en structuur aan te brengen, wordt de website nu optimaal en continue van actuele informatie voorzien.

Lees meer
Hoe kan ik zo snel mogelijk data publiceren op de datapool van het 2BA?

Switchgear Zoetermeer

PIM-Basis biedt alles wat nodig is om data te classificeren en aan te leveren bij het 2BA.

Lees meer
Scroll naar boven