Compano vestiging Sneek

Over Compano

Benieuwd hoe Compano uw bedrijf strategisch kan versterken met haar producten en dienstverlening? 

Neem contact met mij op

Opgericht in 1998

Compano is in 1998 opgericht door Henk Koops en Ria Stroes. Beiden hadden al ruime ervaring in softwareontwikkeling voor diverse branches en voor de installatiebranche in het bijzonder. Al snel kwamen er medewerkers bij die hun sporen reeds verdiend hadden bij hun vorige werkgever (KPD-Hoogeveen). In de eerste jaren werden vooral maatwerkapplicaties gemaakt en verrichtte Compano maatwerk voor KPD-Hoogeveen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Lees dan onze nieuwsberichten, blogs of whitepapers. Interessante praktijkverhalen leest u in onze sectie met klantcases.

Of meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief:

Abonneren op nieuwsbrief

Tijdens onze events zoals kennissessies, webinars, workshops en trainingen delen we graag persoonlijk met u onze kennis. Kijk op de betreffende pagina wanneer deze plaatsvinden en meldt u direct aan!

Laatste nieuwsberichten

Login op Compano Online Software middels Single Sign-ON

Nieuw in Compano Online Software (COS) is de mogelijkheid voor bedrijven om medewerkers te laten inloggen op de Compano applicatie middels een zogenaamde Single Sign-On. Single Sign-On laat medewerkers binnen een bedrijf inloggen op meerdere applicaties met één combinatie van loginnaam en wachtwoord.

Lees meer

Kennissessie: Wat is PIM en ETIM?

In het najaar organiseert Compano samen met Ketenstandaard Bouw en Installatie een kennissessie over het gebruik van Product Informatie Management-software (PIM) en het classificeren conform ETIM.

Op woensdagmiddag 25 september en donderdagochtend 26 september vertellen wij u alles over hoe u gemakkelijk met PIM-software uw productdata ETIM classificeert en vervolgens met een druk op de knop kunt publiceren naar de datapools van 2BA, Artikelbeheer.nl of InstallData.


Tijdens deze sessies laten wij u niet alleen zien hoe de software werkt, maar gaat u ook ervaren hoe gemakkelijk u uw data in Compano PIM classificeert met de geïntegreerde ETIM-standaard.

Deze kennissessie is bedoeld voor fabrikanten, importeurs of distributeurs die overwegen met een PIM-oplossing te starten.

Lees meer
Scroll naar boven