Compano vestiging Sneek

Over Compano

Benieuwd hoe Compano uw bedrijf strategisch kan versterken met haar producten en dienstverlening? 

Neem contact met mij op

Opgericht in 1998

Compano is in 1998 opgericht door Henk Koops en Ria Stroes. Beiden hadden al ruime ervaring in softwareontwikkeling voor diverse branches en voor de installatiebranche in het bijzonder. Al snel kwamen er medewerkers bij die hun sporen reeds verdiend hadden bij hun vorige werkgever (KPD-Hoogeveen). In de eerste jaren werden vooral maatwerkapplicaties gemaakt en verrichtte Compano maatwerk voor KPD-Hoogeveen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Lees dan onze nieuwsberichten, blogs of whitepapers. Interessante praktijkverhalen leest u in onze sectie met klantcases.

Of meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief:

Abonneren op nieuwsbrief

Tijdens onze events zoals kennissessies, webinars, workshops en trainingen delen we graag persoonlijk met u onze kennis. Kijk op de betreffende pagina wanneer deze plaatsvinden en meldt u direct aan!

Laatste nieuwsberichten

NIEUW: ‘’Omschrijving kort’’ conform Sales005 naar 2BA – nu in PIM

Ten behoeve van de Sales005 datastandaard is in PIM het veld ‘’omschrijving kort’’ toegevoegd aan de standaard Excel import lay-out en binnen de PIM product- en artikelomgeving.

De ‘’Omschrijving’’ in PIM functioneert daarnaast in deze standaard als ‘’Omschrijving lang’’. "Omschrijving kort" gaat naar de "Korte omschrijving" van 2BA en “Omschrijving" gaat naar de "Lange omschrijving" van 2BA.

Hiermee sluit Compano PIM naadloos aan op de meest actuele communicatie datastandaard in de branche.

Lees meer

NIEUW: Productsheet layout – standaard in PIM

Compano PIM biedt nu ook de mogelijkheid om standaard productbladen te genereren als PDF. Deze productbladen worden tevens als bijlage gekoppeld aan de producten of artikelen.

Er is een standaard ontwerp-format beschikbaar binnen PIM welke gekoppeld kan worden met je eigen data en logo.  Indien je beschikt over een meertalige PIM omgeving kunnen de productbladen ook in de gewenste vertaling worden gegenereerd.

 

Lees meer
Scroll naar boven