Compano vestiging Sneek

Over Compano

Benieuwd hoe Compano uw bedrijf strategisch kan versterken met haar producten en dienstverlening? 

Neem contact met mij op

Opgericht in 1998

Compano is in 1998 opgericht door Henk Koops en Ria Stroes. Beiden hadden al ruime ervaring in softwareontwikkeling voor diverse branches en voor de installatiebranche in het bijzonder. Al snel kwamen er medewerkers bij die hun sporen reeds verdiend hadden bij hun vorige werkgever (KPD-Hoogeveen). In de eerste jaren werden vooral maatwerkapplicaties gemaakt en verrichtte Compano maatwerk voor KPD-Hoogeveen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Lees dan onze nieuwsberichten, blogs of whitepapers. Interessante praktijkverhalen leest u in onze sectie met klantcases.

Of meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief:

Abonneren op nieuwsbrief

Tijdens onze events zoals kennissessies, webinars, workshops en trainingen delen we graag persoonlijk met u onze kennis. Kijk op de betreffende pagina wanneer deze plaatsvinden en meldt u direct aan!

Laatste nieuwsberichten

Compano zoekt CONSULTANT PIM/MDM SOFTWARE

Compano zoekt collega (m/v) voor kantoor Arnhem (24-40 uur per week)

Kom jij ons team in Arnhem versterken? Jouw rol als consultant is het ondersteunen van fabrikanten  met onze PIM-software en groothandels of inkooporganisaties met onze MDM-software.  

Lees dan verder

Compano zoekt MANAGING CONSULTANT

Compano groeit verder en daarom zijn wij op zoek naar een manager voor onze consultants in Arnhem. (32-40 uur per week)

Kan jij een team van vijf consultants ondersteunen en begeleiden en daarbij zelf een aantal (internationale) projecten succesvol implementeren?  

Lees dan verder

Scroll naar boven