Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Hoe publiceer ik productdata op een datapool?

Help, mijn klant eist dat ik mijn productdata op een datapool publiceer!

Jouw klant vraagt je dringend om productdata te classificeren en op een datapool te publiceren. Je hebt al een bestand uit je ERP met artikelnummer, omschrijving en prijs maar dat is niet voldoende. Er moeten allerlei kenmerken van de producten worden aangegeven en ETIM-klassen. Je concurrenten publiceren al, of zijn al begonnen met classificeren. Je ziet dat ze deelnemer zijn geworden van InstallData en je wilt niet voor hen onder doen.

Herkenbaar? Maar hoe pak je het publiceren van productdata aan?

Lees meer
Blog PIM Whitepaper
Nieuws

MDM: Contractbeheer, inkoopcondities en altijd actuele artikeldata

De beste data voor groothandelaren en (leden van) inkooporganisaties

Excellente data als basis voor jouw dienstverlening
Groothandelaren en inkoopverenigingen dienen veel leveranciers te beheren. Uiteraard artikelbestanden met technische kenmerken en afbeeldingen, maar ook inkoopcontracten en -condities behoren tot het werkveld van datamanagement. Het uiteindelijke doel is het voorzien in een assortiment met actuele informatie voor ERP, website of andere publicatiebestemmingen. Excellente data als basis voor het succes van de onderneming.

Lees meer

Kennissessie product-datamanagement in samenwerking met ETIM

In oktober 2018 organiseert Compano samen met Ketenstandaard Bouw en Installatie kennissessies over product-datamanagement voor de producent. Op dinsdagochtend 2 oktober of woensdagmiddag 3 oktober leert u in een halve dag welke informatie uw klanten nodig hebben en hoe u deze data efficiënt beheert.

Vanuit de Ketenstandaard Bouw en Installatie vertelt de heer Kampstra over ETIM classificatie en uniforme objecten. Compano vertelt hoe u deze informatie kan realiseren en distribueren en daarmee uw merk en digitale product beter onder de aandacht kunt brengen bij uw klanten.

Lees meer
Nieuws
Nieuws Rofix publiceert bij Belgische datapool

Compano PIM publicaties Belgische datapool een feit!

Begin deze zomer hebben onze klanten VSH, Rofix NV en Fernox Alpha Metals Belgium NV hun productdata, voorzien van ETIM kenmerken, succesvol gepubliceerd in België op de datapool van FESAH: Installdata.be. Deze gloednieuwe database voor product- en handelsgegevens is in april 2018 van start gegaan. InstallData is opgericht door FESAH, de Belgische beroepsfederatie van de groothandel in sanitair en verwarming.

Lees meer

Terugblik Congres Ketenstandaard 2018

Uitleg standaarden en praktijkvoorbeelden

Op 7 juni vond het Congres Ketenstandaard 2018 plaats. Bezoekers kregen een compleet overzicht van actuele, digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen . Het programma bestond uit 11 inhoudelijke kennissessies, 24 break-out sessies met klantcases, drie talkshows onder leiding van gastheer Roelof Hemmen en een informatiemarkt met 32 participanten.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven