Nieuws

Beperkte bereikbaarheid tijdens hemelvaart 10 en 11 mei 2018

Geachte klant,

Tijdens hemelvaart op donderdag 10 mei en aansluitend op vrijdag 11 mei is Compano gesloten. Alleen in het geval van calamiteiten kan er gebeld worden naar tel.nr. 0882667232. Voor reguliere support staan wij graag vanaf maandag 14 mei weer tot uw beschikking!

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van Compano

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Congres ketenstandaard 2018

DE ROADMAP VOOR DIGITALISERING

De Bouwagenda is duidelijk: we staan voor grote uitdagingen. Hoe gaan we die aan? Tijdens het Congres van onze partner Ketenstandaard met als titel "De roadmap voor digitalisering" krijgt u op deze vraag het antwoord. Het congres garandeert u een compleet overzicht van de actuele, digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en projecten, waarmee u uw voordeel kunt doen.

Lees meer

Bosch Nefit heeft de ideale dataverrijkingspartner gevonden

Nog veel ambities in petto

Sinds eind vorig jaar levert Bosch Nefit voor een groot deel al verrijkte data aan de datapools Artikelbeheer.nl en 2ba. En de weg naar volledige artikeldata is in zicht. Tjerk Christenhusz van Bosch Nefit legt uit.

“Het implementeren van Compano heeft in het totale project niet eens zo veel tijd in beslag genomen maar dit moest wel gedaan worden. We stelden ons drie vragen: hoe gaat het proces van artikeldata invoeren en verrijken bij ons in zijn werk, wie heeft welke verantwoordelijkheid voor die data en hoe krijgen we deze data gepubliceerd op diverse plekken in onze systemen en in de externe datapools?

 “We zijn voor de beantwoording op die vragen met Compano gaan samenwerken. Ten eerste wilden we de datamanagementorganisatie geprofessionaliseerd hebben. Het proces om van meerdere merken gestructureerd data te kunnen aanleveren vereist binnen Bosch Nefit de juiste afstemming en verandering van procedures. Wij maken bijvoorbeeld ketels in Deventer maar halen ook spullen bij andere vestigingen van Bosch vandaan, bijvoorbeeld de warmtepompen. Die komen uit Zweden. Wij maken een product met externe componenten maar intussen zijn we wel de fabrikant die de data goed op orde moet hebben voor bijvoorbeeld de groothandel.
Ten tweede: de software van Compano is heel efficiënt en gebruikersvriendelijker dan we gewend waren. De software werkt intuïtiever dan de Excel-files waar we voorheen mee werkten.”

Lees meer
Nieuws Bosch Nefit Buderus PIM
Nieuws

PIM data direct in Belgische datapool

Eind 2016 is de FESAH (FEderation SAnitair and Heating) opgericht door een groot aantal Belgische groothandels. FESAH zal de algemene belangen van de sector van de groothandelaars in sanitair- en verwarmingstechnieken gaan verdedigen. Deze sector vertegenwoordigt in België een economisch belang met een omzet van ca € 2,1 miljard.

 

Lees meer

Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dat is de °Cultuur van Jaga

Konvektco Nederland B.V. is sinds 1978 de Nederlandse importeur van Jaga, fabrikant van radiatoren en klimaatoplossingen. Sinds begin jaren 60 verrast Jaga de verwarmingswereld met nieuwe concepten en producten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Dit heeft geleid tot 5 productgroepen: Energy Savers, Eye Catchers, Top Performers, Experience en Uchronia.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven