Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Login op Compano Online Software middels Single Sign-ON

Nieuw in Compano Online Software (COS) is de mogelijkheid voor bedrijven om medewerkers te laten inloggen op de Compano applicatie middels een zogenaamde Single Sign-On. Single Sign-On laat medewerkers binnen een bedrijf inloggen op meerdere applicaties met één combinatie van loginnaam en wachtwoord.

Lees meer
Nieuws
Nieuws Kennissesie: Wat is PIM en ETIM?

Kennissessie: Wat is PIM en ETIM?

In het najaar organiseert Compano samen met Ketenstandaard Bouw en Installatie een kennissessie over het gebruik van Product Informatie Management-software (PIM) en het classificeren conform ETIM.

Op woensdagmiddag 25 september en donderdagochtend 26 september vertellen wij u alles over hoe u gemakkelijk met PIM-software uw productdata ETIM classificeert en vervolgens met een druk op de knop kunt publiceren naar de datapools van 2BA, Artikelbeheer.nl of InstallData.


Tijdens deze sessies laten wij u niet alleen zien hoe de software werkt, maar gaat u ook ervaren hoe gemakkelijk u uw data in Compano PIM classificeert met de geïntegreerde ETIM-standaard.

Deze kennissessie is bedoeld voor fabrikanten, importeurs of distributeurs die overwegen met een PIM-oplossing te starten.

Lees meer

Nedelko voor u beschikbaar op Artikelbeheer.nl

 

Nedelko Barendrecht is al meer dan 60 jaar uw vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, voorziet Nedelko vanuit Barendrecht de Europese (elektro)technische markt.

 

Lees meer
Nieuws Nedelko beschikbaar op Artikelbeheer.nl
Nieuws

Ketenstandaard en STABU gaan nauw samenwerken

Eén organisatie voor ETIM Classificatie, SALES Standaard en STABU Bestek

De stichtingen Ketenstandaard Bouw en Installatie en STABU bundelen de krachten. Het streven is om te komen tot één sterke organisatie voor de promotie en het beheer van de ETIM Classificatie, de SALES Standaard en het STABU Bestek. Deze samenwerking stelt de bouw- en installatiebranche in staat om beter en efficiënter in te spelen op de snelle digitalisering in de bouwkolom. Een verregaande standaardisering is hiervoor een randvoorwaarde.

De beide stichtingen hebben inmiddels een gezamenlijk kantoor betrokken aan het Horaplantsoen 14 in Ede. Meer informatie over het samengaan leest u hier.

Lees meer

Fernox publiceert op Artikelbeheer.nl

Fernox, van oorsprong een Engels bedrijf, ontwikkelt al ruim 50 jaar hoogwaardige oplossingen voor systeemwaterbehandeling. Omdat deze behandeling in Engeland bij wet verplicht is, loopt Fernox op dit terrein voorop. Als pionier op waterbehandeling beschikt Fernox over uitgebreide faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling.

Lees meer
Nieuws Fernox beschikbaar op Artikelbeheer.nl
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven