Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Vedotec nu ook via Artikelbeheer.nl beschikbaar

Vedotec is dé leverancier van systeemonafhankelijke componenten voor de Gebouwautomatisering, Industriële Automatisering, Meet- & Regeltechniek en Elektrotechniek. Bij hen kunt u terecht voor producten van heel veel verschillende merken. Zij zijn de uitgever van De Dikke Blauwe catalogus, die er sinds kort een 'Waterzijdige' editie bij heeft.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Compano zoekt Consultant online software

voor kantoor Arnhem (32-40 uur per week)

Steeds meer klanten zien het belang van goede artikel- en productdata. Compano heeft uitstekende software om data te verrijken (PIM) of te gebruiken (MDM en calculatie). Om data te delen is Artikelbeheer.nl een bekende datapool in de markt.

Compano groeit en daarom zijn we op zoek naar een extra consultant. Onze software staat in the cloud en is snel geactiveerd, maar er moeten dan nog wel een paar stappen gezet worden om alles voor de klant naar wens te laten functioneren.

Lees meer

Camfil beschikbaar als Art-Connect leverancier op Artikelbeheer.nl

Elektronisch bestellen kan vanaf nu bij Camfil via Art-Connect. U wisselt eenvoudig met elkaar uw order, orderbevestiging en factuur uit. Heeft u al een abonnement als installateur op Artikelbeheer.nl en Art-Connect? Dan kunt u nu direct elektronisch bestellen bij Camfil.

 

Lees meer
Nieuws Camfil beschikbaar via Art-Connect op Artikelbeheer.nl
Nieuws

Login op Compano Online Software middels Single Sign-ON

Nieuw in Compano Online Software (COS) is de mogelijkheid voor bedrijven om medewerkers te laten inloggen op de Compano applicatie middels een zogenaamde Single Sign-On. Single Sign-On laat medewerkers binnen een bedrijf inloggen op meerdere applicaties met één combinatie van loginnaam en wachtwoord.

Lees meer

Kennissessie: Wat is PIM en ETIM?

In het najaar organiseert Compano samen met Ketenstandaard Bouw en Installatie een kennissessie over het gebruik van Product Informatie Management-software (PIM) en het classificeren conform ETIM.

Op woensdagmiddag 25 september en donderdagochtend 26 september vertellen wij u alles over hoe u gemakkelijk met PIM-software uw productdata ETIM classificeert en vervolgens met een druk op de knop kunt publiceren naar de datapools van 2BA, Artikelbeheer.nl of InstallData.


Tijdens deze sessies laten wij u niet alleen zien hoe de software werkt, maar gaat u ook ervaren hoe gemakkelijk u uw data in Compano PIM classificeert met de geïntegreerde ETIM-standaard.

Deze kennissessie is bedoeld voor fabrikanten, importeurs of distributeurs die overwegen met een PIM-oplossing te starten.

Lees meer
Nieuws Kennissesie: Wat is PIM en ETIM?
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven