Nieuws

Terugblik Congres Ketenstandaard 2018

Uitleg standaarden en praktijkvoorbeelden

Op 7 juni vond het Congres Ketenstandaard 2018 plaats. Bezoekers kregen een compleet overzicht van actuele, digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen . Het programma bestond uit 11 inhoudelijke kennissessies, 24 break-out sessies met klantcases, drie talkshows onder leiding van gastheer Roelof Hemmen en een informatiemarkt met 32 participanten.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Vasco’s IT Director Hans Steenbreker licht keuze voor Compano toe

De Vasco Group levert met haar premium merken Vasco, Brugman en Superia verwarming- en ventilatie-oplossingen, niet alleen binnen Europa maar ook ver daar buiten. Vasco is een vooraanstaande producent van design radiatoren, ventilatie en vloerverwarming en is marktleider voor badkamerradiatoren in de Benelux.

 

Lees meer

Compano team breidt uit

Anita van den Heuvel-Hollemans

Sinds 1 juni 2018 maakt Anita van den Heuvel-Hollemans deel uit van het Compano verkoopteam. Binnen het softwareaanbod van Compano richt zij zich specifiek op PIM (Product Informatie Management) en is zij aanspreekpartner voor met name fabrikanten die een PIM oplossing zoeken.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Samenwerking Compano en ITEK

Compano en de Duitse software leverancier ITEK hebben overeenstemming bereikt over een partnerschap voor de uitwisseling van productstamgegevens. Het voordeel van deze samenwerking is dat stamgegevens voor gebruik kunnen worden getoetst aan een richtlijn. Pas als de data voldoet aan de gestelde kwaliteit, wordt deze gebruikt door alle deelnemende partijen. De combinatie ITEK en Compano zorgt hierbij voor zowel de controle van de data als wel de onderlinge distributie ervan naar de gebruikers (groothandelaren). Deze efficiënte en effectieve manier van werken zorgt in de keten voor lagere kosten en een hogere datakwaliteit en is inmiddels al succesvol geïmplementeerd in een gezamenlijk Europees project.

Lees meer

Congres ketenstandaard 7 juni 2018

DE ROADMAP VOOR DIGITALISERING

De Bouwagenda is duidelijk: we staan voor grote uitdagingen. Hoe gaan we die aan? Tijdens het Congres van onze partner Ketenstandaard met als titel "De roadmap voor digitalisering" krijgt u op deze vraag het antwoord. Het congres garandeert u een compleet overzicht van de actuele, digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en projecten, waarmee u uw voordeel kunt doen.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven