Nieuws

Kom jij ons team versterken?

Compano is sinds 1998 dé specialist op het gebied van online software voor de bouw- en installatiebranche. Om ons team verder te verbeteren willen wij de volgende vacatures vervullen:

  1. Verkoper business unit PIM software (40 uur per week)
  2. Consultant Online Software voor kantoor Arnhem (32-40 uur per week)
  3. Datamanager Online Software voor kantoor Sneek (32-40 uur per week)
Lees meer
Nieuws
Nieuws

PIM data direct in Belgische datapool

Eind 2016 is de FESAH (FEderation SAnitair and Heating) opgericht door een groot aantal Belgische groothandels. FESAH zal de algemene belangen van de sector van de groothandelaars in sanitair- en verwarmingstechnieken gaan verdedigen. Deze sector vertegenwoordigt in België een economisch belang met een omzet van ca € 2,1 miljard.

 

Lees meer

Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dat is de °Cultuur van Jaga

Konvektco Nederland B.V. is sinds 1978 de Nederlandse importeur van Jaga, fabrikant van radiatoren en klimaatoplossingen. Sinds begin jaren 60 verrast Jaga de verwarmingswereld met nieuwe concepten en producten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Dit heeft geleid tot 5 productgroepen: Energy Savers, Eye Catchers, Top Performers, Experience en Uchronia.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

SALO U.A. stelt zich voor

SALO, een uniek samenwerkingsverband van loodgieters opgericht in 1948. In de naoorlogse jaren waren de materialen lood, zink en koper vrij schaars, waardoor 19 loodgieters uit Alkmaar en omgeving de koppen bij elkaar staken. Er kwam een startkapitaaltje en er werd een klein magazijntje ingericht in een pand van één van de loodgieters. Hier werd de basis gelegd voor de gezamenlijke inkoop en goed georganiseerde distributie van loodgietersmaterialen.

 

Lees meer

Master Data Management (MDM)

BEHEER HONDERDEN LEVERANCIERS, DUIZENDEN CONDITIES EN MILJOENEN ARTIKELEN

Bij groothandelaren, inkoopverenigingen, associaties en grotere installatiebedrijven zit bij het artikelbeheer vaak de grote uitdaging. Hoe om te gaan met al die verschillende artikelbestanden van leveranciers? En wat te doen als de kwaliteit van data per leverancier soms heel sterk verschilt?

Hoe zorgt u ervoor dat uw assortiment de juiste actuele artikelen van de leveranciers bevat? En hoe beheert u de inkoop- en verkoopprijzen daarvan?

Hoe legt u de juiste verkoopgroepen vast en deelt u data met de eigen organisatie, de diverse dochterbedrijven en uw leden? Wilt u ook bestellingen centraal verwerken van leveranciers en inzicht krijgen in wat er bij de verschillende partijen is gekocht? Ook hiervoor heeft Compano de bewezen technieken in de software.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven