Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Ketenstandaard en STABU gaan nauw samenwerken

Eén organisatie voor ETIM Classificatie, SALES Standaard en STABU Bestek

De stichtingen Ketenstandaard Bouw en Installatie en STABU bundelen de krachten. Het streven is om te komen tot één sterke organisatie voor de promotie en het beheer van de ETIM Classificatie, de SALES Standaard en het STABU Bestek. Deze samenwerking stelt de bouw- en installatiebranche in staat om beter en efficiënter in te spelen op de snelle digitalisering in de bouwkolom. Een verregaande standaardisering is hiervoor een randvoorwaarde.

De beide stichtingen hebben inmiddels een gezamenlijk kantoor betrokken aan het Horaplantsoen 14 in Ede. Meer informatie over het samengaan leest u hier.

Lees meer
Nieuws
Nieuws Fernox beschikbaar op Artikelbeheer.nl

Fernox publiceert op Artikelbeheer.nl

Fernox, van oorsprong een Engels bedrijf, ontwikkelt al ruim 50 jaar hoogwaardige oplossingen voor systeemwaterbehandeling. Omdat deze behandeling in Engeland bij wet verplicht is, loopt Fernox op dit terrein voorop. Als pionier op waterbehandeling beschikt Fernox over uitgebreide faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling.

Lees meer

Complexe calculaties in een handomdraai

Eenvoud door recepten, normtabellen en goede artikeldata in één oplossing.

Een goede calculatie is dé basis voor een succesvolle offerte en opdracht. Een calculatie bevat naast artikelinformatie met actuele prijzen ook extra informatie. Denk aan kostensoorten zoals arbeid: handig binnen Compano is direct het gebruik van de tijdsnormen van bijvoorbeeld Uneto-VNI (sinds kort TechniekNederland). Door het selecteren van een artikel in je calculatie wordt direct de montagetijd berekend. Ander kosten zijn bijvoorbeeld materieel: de huur van steigermateriaal of andere zaken.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

UNETO-VNI verandert van naam

Vanaf januari 2019 verandert UNETO-VNI van naam: Techniek Nederland. 

Uneto-VNI veranderd van naam om onze sector en onze leden sterker op de kaart te kunnen zetten. Een krachtige en herkenbare naam helpt daarbij. Dit is nodig omdat het belang van techniek voor de ontwikkeling van Nederland snel groter wordt. Dat vraagt om een andere rol voor onze leden en voor onze sector. Een meer prominente rol. 

 

Lees meer

Compano zoekt Front end Developer

voor kantoor Sneek (32-40 uur per week)

Steeds meer klanten zien het belang van goede artikel- en productdata. Compano heeft uitstekende software om data te verrijken (PIM) of te gebruiken (MDM en calculatie). Om data te delen is Artikelbeheer.nl een bekende datapool in de markt.

Voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuw user interface zoeken wij een front end developer met kennis van de gangbare web-development technieken. Belangrijk is gevoel voor vormgeving en kennis van het ontwikkelen van een gebruikersvriendelijk user-interface.

Lees meer
Nieuws Webdesigner vacature bij Compano Sneek
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven