Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Artikelbeheer.nl in Stabicad en MEPcontent.eu

SNEEK 12 FEBRUARI 2016 | Op de VSK beleefde Stabicad en MEPcontent.eu een première: direct in de applicaties kan de gebruiker actuele artikelinformatie oproepen. Als een BIM-engineer producten selecteert tijdens het modelleren, kan zijn keus mede bepaald worden door beschikbaarheid en de prijs van het product.

Lees meer
Nieuws Compano werkt samen met Stabicad van MEP Content
Nieuws Compano en de Uniforme Objecten Bibliotheek en ETIM MC

Overdracht ETIM RT en start UOB

SNEEK 10 FEBRUARI 2016 | Brancheorganisatie UNETO-VNI presenteerde tijdens de VSK een uitbreiding van het Europees Technisch Informatie Model (ETIM-RT) én de start van de Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB). Dankzij deze initiatieven kunnen installatiebedrijven in de toekomst gebruik maken van één, uniform informatiemodel. De kans op fouten en vertraging neemt daardoor sterk af en dat komt de productiviteit van de hele branche ten goede. Ook de bouw sluit zich aan bij de ETIM-systematiek.

Lees meer

Wilo kiest voor Compano

SNEEK 14 JANUARI 2016 | Over heel Europa zien wij de vraag naar BIM toenemen. Om bestaande productdata te delen met CAD software zoals Cadac zijn wij de samenwerking aangegaan met Compano”, aldus Arjan Calis, Wilo SE. “We koppelen hierbij naar ETIM RT als het kan, of maken zelf velden als het moet. Zodoende krijgt straks elk land zijn eigen assortiment in zijn eigen taal in Revit/cadac”.

Lees meer
Nieuws Arjan Calis Wilo PIM
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven