Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Groothandels Geurts-Janssen Habraken en Van Walraven gaan in Schijndel en Venlo samen verder als Habraken Van Walraven.

De overname van Geurts-Janssen Habraken biedt Van Walraven, met het hoofdkantoor en distributie centrum in Mijdrecht, een mooie uitbreiding in het aantal voorraadhoudende vestigingen dat hiermee stijgt naar twaalf. De werkgelegenheid bij Geurts-Janssen Habraken blijft door de overname gewaarborgd.

Door het combineren van de specialistische kennis en het brede aanbod in verwarming van Geurts-Janssen Habraken met Van Walraven’s aanbod in woning- en utiliteitsbouw-, GWW-, installatietechniek- en industrie artikelen, kunnen beide familiebedrijven hun klanten nog beter bedienen.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

MDM: Contractbeheer, inkoopcondities en altijd actuele artikeldata

De beste data voor groothandelaren en (leden van) inkooporganisaties

Excellente data als basis voor jouw dienstverlening
Groothandelaren en inkoopverenigingen dienen veel leveranciers te beheren. Uiteraard artikelbestanden met technische kenmerken en afbeeldingen, maar ook inkoopcontracten en -condities behoren tot het werkveld van datamanagement. Het uiteindelijke doel is het voorzien in een assortiment met actuele informatie voor ERP, website of andere publicatiebestemmingen. Excellente data als basis voor het succes van de onderneming.

Lees meer

Compano PIM publicaties Belgische datapool een feit!

Begin deze zomer hebben onze klanten VSH, Rofix NV en Fernox Alpha Metals Belgium NV hun productdata, voorzien van ETIM kenmerken, succesvol gepubliceerd in België op de datapool van FESAH: Installdata.be. Deze gloednieuwe database voor product- en handelsgegevens is in april 2018 van start gegaan. InstallData is opgericht door FESAH, de Belgische beroepsfederatie van de groothandel in sanitair en verwarming.

Lees meer
Nieuws Rofix publiceert bij Belgische datapool
Nieuws

Terugblik Congres Ketenstandaard 2018

Uitleg standaarden en praktijkvoorbeelden

Op 7 juni vond het Congres Ketenstandaard 2018 plaats. Bezoekers kregen een compleet overzicht van actuele, digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen . Het programma bestond uit 11 inhoudelijke kennissessies, 24 break-out sessies met klantcases, drie talkshows onder leiding van gastheer Roelof Hemmen en een informatiemarkt met 32 participanten.

Lees meer

Vasco’s IT Director Hans Steenbreker licht keuze voor Compano toe

De Vasco Group levert met haar premium merken Vasco, Brugman en Superia verwarming- en ventilatie-oplossingen, niet alleen binnen Europa maar ook ver daar buiten. Vasco is een vooraanstaande producent van design radiatoren, ventilatie en vloerverwarming en is marktleider voor badkamerradiatoren in de Benelux.

 

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven