Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Vasco’s IT Director Hans Steenbreker licht keuze voor Compano toe

De Vasco Group levert met haar premium merken Vasco, Brugman en Superia verwarming- en ventilatie-oplossingen, niet alleen binnen Europa maar ook ver daar buiten. Vasco is een vooraanstaande producent van design radiatoren, ventilatie en vloerverwarming en is marktleider voor badkamerradiatoren in de Benelux.

 

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Samenwerking Compano en ITEK

Compano en de Duitse software leverancier ITEK hebben overeenstemming bereikt over een partnerschap voor de uitwisseling van productstamgegevens. Het voordeel van deze samenwerking is dat stamgegevens voor gebruik kunnen worden getoetst aan een richtlijn. Pas als de data voldoet aan de gestelde kwaliteit, wordt deze gebruikt door alle deelnemende partijen. De combinatie ITEK en Compano zorgt hierbij voor zowel de controle van de data als wel de onderlinge distributie ervan naar de gebruikers (groothandelaren). Deze efficiënte en effectieve manier van werken zorgt in de keten voor lagere kosten en een hogere datakwaliteit en is inmiddels al succesvol geïmplementeerd in een gezamenlijk Europees project.

Lees meer

Bosch Nefit heeft de ideale dataverrijkingspartner gevonden

Nog veel ambities in petto

Sinds eind vorig jaar levert Bosch Nefit voor een groot deel al verrijkte data aan de datapools Artikelbeheer.nl en 2ba. En de weg naar volledige artikeldata is in zicht. Tjerk Christenhusz van Bosch Nefit legt uit.

“Het implementeren van Compano heeft in het totale project niet eens zo veel tijd in beslag genomen maar dit moest wel gedaan worden. We stelden ons drie vragen: hoe gaat het proces van artikeldata invoeren en verrijken bij ons in zijn werk, wie heeft welke verantwoordelijkheid voor die data en hoe krijgen we deze data gepubliceerd op diverse plekken in onze systemen en in de externe datapools?

 

Lees meer
Nieuws Bosch Nefit Buderus PIM
Nieuws

PIM data direct in Belgische datapool

Eind 2016 is de FESAH (FEderation SAnitair and Heating) opgericht door een groot aantal Belgische groothandels. FESAH zal de algemene belangen van de sector van de groothandelaars in sanitair- en verwarmingstechnieken gaan verdedigen. Deze sector vertegenwoordigt in België een economisch belang met een omzet van ca € 2,1 miljard.

 

Lees meer

Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dat is de °Cultuur van Jaga

Konvektco Nederland B.V. is sinds 1978 de Nederlandse importeur van Jaga, fabrikant van radiatoren en klimaatoplossingen. Sinds begin jaren 60 verrast Jaga de verwarmingswereld met nieuwe concepten en producten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Dit heeft geleid tot 5 productgroepen: Energy Savers, Eye Catchers, Top Performers, Experience en Uchronia.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven