Vasco Group tevreden over PIM-software

Vasco’s IT Director Hans Steenbreker licht keuze voor Compano toe

Vasco’s IT Director Hans Steenbreker licht keuze voor Compano toe

De Vasco Group levert met haar premium merken Vasco, Brugman en Superia verwarming- en ventilatie-oplossingen, niet alleen binnen Europa maar ook ver daar buiten. Vasco is een vooraanstaande producent van design radiatoren, ventilatie en vloerverwarming en is marktleider voor badkamerradiatoren in de Benelux.

 

Vasco Group ontwikkelt en optimaliseert state-of-the-art producten en technologieën voor het binnenklimaat, voornamelijk in residentiële toepassingen. Dit komt omdat ze zich sterk concentreren op de individuele behoeften van de eindklant. De constante zoektocht naar duurzame materialen, de nieuwste productontwerpen en innovatieve productiemethoden heeft geresulteerd in vele internationale designprijzen.

Door de veranderende markt en de toenemende vraag naar meer en snellere informatie wil Vasco de digitale classificatie, verrijking en verspreiding van de artikel- en productdata optimaliseren. Medewerkers worden bereikt via een Sharepoint applicatie en klanten in binnen- en buitenland via datapools. Daarnaast is het ERP systeem gekoppeld aan het Compano PIM systeem. Een volgende stap wordt de koppeling van deze informatie aan de verschillende brand websites.

“Samen met Compano maken we onze digitale producten net zo baanbrekend als onze fysieke producten” legt IT Director Hans Steenbreker uit.

Kijk en luister wat Hans Steenbreker zelf over Compano PIM vertelt:

Scroll naar boven