Export

Heeft u meer vragen dan wij hier beantwoorden over onze dienstverlening? 

Vraag gerust

De offerte versturen, de volgende stap in uw relatie

Een goede inventarisatie van de klantwensen, vakkundig doorgerekend met de juiste materialen, manuren en overige materieel. U weet het zeker: dit is de offerte die uw relatie gaat overtuigen. De volgende stap is het delen, en hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een afdruklay-out te selecteren voor het printen op papier. Maar vermoedelijk stuurt u liever een mail met een prachtige opmaak voorzien van uw huisstijl. Indien gewenst kunt u ook de onderbouwing in detail meezenden, al dan niet in bijvoorbeeld Excel formaat. De mogelijkheden zijn eindeloos maar altijd professioneel.

Koppelen met ERP

Het is goed mogelijk dat de offerte wordt verstuurd vanuit het Calculatiepakket van Compano. Maar als het een opdracht moet, dan is het wel zo mooi als alle data vanuit offerte automatisch overgaat naar het ERP. Uiteraard is dit mogelijk, indien gewenst inclusief kostensoorten. Als basis kan een xnl of Json worden verstuurd, maar het standaard Calculatie Uitwissel Formaat (CUF) wordt ook ondersteund. 

Direct bestellen

Wilt u de offerte omzetten in een order en direct bestellen (via Art-Connect) bij de leverancier, dan zijn hier ook mogelijkheden voor. Met slechts 1 verbinding met Artikelbeheer.nl besteld u direct bij vele leveranciers in de installatiebranche.

Offerte naar factuur

Ook is het mogelijk om de offerte direct over te zetten naar (deel)facturen. U kunt binnen het overzicht aangeven welke betaald zijn of nog extra opvolging behoeven. Liever de opvolging in een boekhoudpakket? Exporteer dan de bestanden direct in bijvoorbeeld exact voor verdere administratie. 


"Omdat we zelf data kunnen uploaden, kunnen we ook andere normsystemen toevoegen en zijn we straks geheel zelfvoorzienend."
- Patrick Sanders, Stork
Scroll naar boven