Website en webshop

Schrijf je nu in op de Compano Events nieuwsbrief en mis niet één event!

Abonneren op Events

Eenvoudig productbeheer voor website en WEBshop

U heeft een uitstekende website maar de productinformatie is ontoereikend? Vanuit het PIM-systeem wordt productdata doorgegeven aan uw website. Binnen het PIM-systeem legt u de publicatiestructuur (uw onderverdeling in productgroepen) en tevens alle productdata vast.
Naast omschrijvingen zijn dit bijvoorbeeld technische (ETIM) kenmerken, installatiehandleidingen of videoanimaties.

Heeft u meerdere websites of formules? In verschillende talen? Dan is een PIM-systeem de oplossing voor het productbeheer van uw website. Hieronder een aantal voorbeelden van onze klanten waarbij het PIM-systeem als basis dient.

 

XML, Json, of .csv? 

Het Compano PIM systeem is flexibel, het exporteren van data kan veelal op de manier zoals de webbouwer dit nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld via een Magentokoppeling of .csv. Handmatig of via geplande acties met behulp van FTP.

Liever webservices? Kies dan voor XML of Json. Dagelijkse updates vanuit het PIM-systeem naar uw website of liever realtime de verschillen? Vraag ons over de mogelijkheden!

Overzichtelijk, duidelijk en snel.

Kijk eens naar de webshop van: Nedelko.nl

 

Geef klanten de beste keuze

Aalberts Industries werkt internationaal met de Compano PIM- software. Voor haar merk "VSH" biedt de website veel mogelijkheden op productniveau maar ook om onderling te vergelijken. Installateurs kunnen zo weloverwogen de beste keuze maken uit het rijke assortiment van VSH. 

Bekijk het zelf op: VSH.nl

 

Professioneel en consument

Waar professionele gebruikers zoals installateurs vooral informatie willen hebben over de technische elementen, hebben consumenten andere wensen. Gebruikershandleidingen en directe productvoordelen is iets wat consumenten willen weten. IthoDaalderop heeft dat slim geintegreerd in een concept waarbij er een gedeelte is voor de professional en voor de consument. 

Ervaar het zelf op: IthoDaalderop.nl

‘’Met PIM beheren we op één plek de data en bijlagen
voor onze website, datapool en prijslijst’’
- Pim van der Meer, IthoDaalderop
Scroll naar boven