Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

SALO U.A. stelt zich voor

SALO, een uniek samenwerkingsverband van loodgieters opgericht in 1948. In de naoorlogse jaren waren de materialen lood, zink en koper vrij schaars, waardoor 19 loodgieters uit Alkmaar en omgeving de koppen bij elkaar staken. Er kwam een startkapitaaltje en er werd een klein magazijntje ingericht in een pand van één van de loodgieters. Hier werd de basis gelegd voor de gezamenlijke inkoop en goed georganiseerde distributie van loodgietersmaterialen.

 

Lees meer
Nieuws
Nieuws Compano MDM oplossingen in Master Data Management

Master Data Management (MDM)

BEHEER HONDERDEN LEVERANCIERS, DUIZENDEN CONDITIES EN MILJOENEN ARTIKELEN

Bij groothandelaren, inkoopverenigingen, associaties en grotere installatiebedrijven zit bij het artikelbeheer vaak de grote uitdaging. Hoe om te gaan met al die verschillende artikelbestanden van leveranciers? En wat te doen als de kwaliteit van data per leverancier soms heel sterk verschilt?

Hoe zorgt u ervoor dat uw assortiment de juiste actuele artikelen van de leveranciers bevat? En hoe beheert u de inkoop- en verkoopprijzen daarvan?

Hoe legt u de juiste verkoopgroepen vast en deelt u data met de eigen organisatie, de diverse dochterbedrijven en uw leden? Wilt u ook bestellingen centraal verwerken van leveranciers en inzicht krijgen in wat er bij de verschillende partijen is gekocht? Ook hiervoor heeft Compano de bewezen technieken in de software.

Lees meer

Inkoop, controle en administratie volledig geautomatiseerd

Vanaf 1 april 2017 is Colink, inkoopcollectief en dienstverlener voor de installatiebranche, volledig overgestapt op de uitgebreide mogelijkheden van de software van Compano. 'En dat bevalt steeds beter', verzekert René van der Giessen, oprichter van deze Haarlemse onderneming.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

ETIM 7.0 is live!

Op 1 september heeft ETIM International de nieuwste officiële versie van de classificatie gepubliceerd. In deze publicatie is een groot aantal verbeteringen opgenomen. Ook is een aantal groepen klassen ingrijpend op de schop gegaan, waaronder de fittingen en de kabels.

Lees meer

Samiko voelt zich sterker met software van Compano

Al sinds 2009 is de Samenwerkende Inkoop Kombinatie, beter bekend als Samiko, een tevreden relatie van Compano. Samiko behartigt de inkoopbelangen van 147 installateurs. Directeur is Jack Willemen, die ook aan het roer staat bij Instalpro, net zoals Samiko erg gedreven maar dan voor zo’n 20 installatiebedrijven met 5 tot 50 medewerkers.

Wat maakt Samiko zo positief over Compano, waarom voelt Samiko zich sterker dankzij Compano? En hoe ziet de toekomst van de samenwerking tussen Samiko en Compano eruit?

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven