Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Master Data Management (MDM)

BEHEER HONDERDEN LEVERANCIERS, DUIZENDEN CONDITIES EN MILJOENEN ARTIKELEN

Bij groothandelaren, inkoopverenigingen, associaties en grotere installatiebedrijven zit bij het artikelbeheer vaak de grote uitdaging. Hoe om te gaan met al die verschillende artikelbestanden van leveranciers? En wat te doen als de kwaliteit van data per leverancier soms heel sterk verschilt?

Hoe zorgt u ervoor dat uw assortiment de juiste actuele artikelen van de leveranciers bevat? En hoe beheert u de inkoop- en verkoopprijzen daarvan?

Hoe legt u de juiste verkoopgroepen vast en deelt u data met de eigen organisatie, de diverse dochterbedrijven en uw leden? Wilt u ook bestellingen centraal verwerken van leveranciers en inzicht krijgen in wat er bij de verschillende partijen is gekocht? Ook hiervoor heeft Compano de bewezen technieken in de software.

Lees meer
Nieuws Compano MDM oplossingen in Master Data Management
Nieuws

Inkoop, controle en administratie volledig geautomatiseerd

Vanaf 1 april 2017 is Colink, inkoopcollectief en dienstverlener voor de installatiebranche, volledig overgestapt op de uitgebreide mogelijkheden van de software van Compano. 'En dat bevalt steeds beter', verzekert René van der Giessen, oprichter van deze Haarlemse onderneming.

Lees meer

ETIM 7.0 is live!

Op 1 september heeft ETIM International de nieuwste officiële versie van de classificatie gepubliceerd. In deze publicatie is een groot aantal verbeteringen opgenomen. Ook is een aantal groepen klassen ingrijpend op de schop gegaan, waaronder de fittingen en de kabels.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Samiko voelt zich sterker met software van Compano

Al sinds 2009 is de Samenwerkende Inkoop Kombinatie, beter bekend als Samiko, een tevreden relatie van Compano. Samiko behartigt de inkoopbelangen van 147 installateurs. Directeur is Jack Willemen, die ook aan het roer staat bij Instalpro, net zoals Samiko erg gedreven maar dan voor zo’n 20 installatiebedrijven met 5 tot 50 medewerkers.

Wat maakt Samiko zo positief over Compano, waarom voelt Samiko zich sterker dankzij Compano? En hoe ziet de toekomst van de samenwerking tussen Samiko en Compano eruit?

Lees meer

Compano levert binnenkort micro-distributieoplossing

IFB Filtertechniek maakt 2 flinke stappen vooruit dankzij Compano

IFB Filtertechniek is als onderdeel van de Interair groep sinds 1981 een begrip in de wereld van lucht filtratie. Vijf jaar geleden sloot de handelsonderneming zich aan bij Artikelbeheer.nl. Dit mede op aangeven van enkele van hun belangrijke klanten. ‘Veel klanten vroegen of we ons productassortiment wilden publiceren via Artikelbeheer.nl’, legt mede-eigenaar Nick van Sliedregt uit. ‘Dat had toen al te maken met inkoopvereniging Inka die een keuze had gemaakt voor Artikelbeheer.nl.”

Binnenkort maakt IFB Filtertechniek een tweede grote stap in samenwerking met Compano: er komt een oplossing voor wat nog het beste als micro-distributie genoemd kan worden. Daarover straks meer. Eerst stap 1.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven