Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

SALO U.A. stelt zich voor

SALO U.A. stelt zich voor

SALO, een uniek samenwerkingsverband van loodgieters opgericht in 1948. In de naoorlogse jaren waren de materialen lood, zink en koper vrij schaars, waardoor 19 loodgieters uit Alkmaar en omgeving de koppen bij elkaar staken. Er kwam een startkapitaaltje en er werd een klein magazijntje ingericht in een pand van één van de loodgieters. Hier werd de basis gelegd voor de gezamenlijke inkoop en goed georganiseerde distributie van loodgietersmaterialen.

 

Momenteel is SALO een bloeiende coöperatieve handelsvereniging met ruim 600 aangesloten leden in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Friesland, Overijssel en Flevoland.

SALO levert alles op het gebied van sanitair, installatiematerialen, gereedschappen, centrale / lokale verwarming, warmwater- en luchtbehandelingsapparatuur, dakbedekkingsmaterialen en elektra. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan. SALO levert alle courante en minder gangbare producten van de gerenommeerde merken, mèt de bijbehorende onderdelen! Installateurs kunnen er dan ook zeker van zijn dat SALO voldoende in voorraad heeft. Ook artikelen die buiten het kernassortiment van SALO vallen worden bij diverse fabrikanten besteld en snel nageleverd tegen een marktconform prijsniveau.

Voor meer informatie zie onze website: www.salo.nl

Scroll naar boven