Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

ETIM 7.0 is live!

ETIM 7.0 is live!

Op 1 september heeft ETIM International de nieuwste officiële versie van de classificatie gepubliceerd. In deze publicatie is een groot aantal verbeteringen opgenomen. Ook is een aantal groepen klassen ingrijpend op de schop gegaan, waaronder de fittingen en de kabels.

Voor deze ETIM 7 versie zijn onder andere de volgende zaken verwerkt:

Verwerkte wijzigingsvoorstellen (RFC) > 6.800
Klassen (EC..) 4.725
Kenmerken (EF..) 13.752
Kenmerkwaarden (EV..)

13.047

Waarom al deze wijzigingen?

Gezien de continue toename van deelnemende landen binnen ETIM International zal de kwaliteit, maar ook de steeds bredere inzetbaarheid van de ETIM-classificatie toenemen. Doordat steeds meer Europese landen – en ook Amerika en Canada – zich aangesloten hebben bij ETIM International, is uw productinformatie internationaler inzetbaar, zonder dat er op product technisch (data) vlak extra energie hoeft te worden gestoken in het eenduidig beschikbaar krijgen en/of stellen van de informatie. De verdere internationalisatie van ETIM zorgt ervoor dat uitbreidingen noodzakelijk zijn. Daarnaast veranderen producten (en haar eigenschappen) ook. Om actueel te blijven zijn aanpassingen in het model nodig.

Betekent dit veel werk voor mij?

Dat hangt ervan af. Als u met Compano PIM software werkt niet. Immers, alle wijzigingen die tussen de officiële publicaties (elke paar jaar verschijnt er een nieuwe versie) worden wel gewoon verwerkt in de dynamische publicatie. Dynamische publicatie is standaard aanwezig in Compano PIM zodat u al klaar bent voor de volgende versie, nog voordat deze gepubliceerd is! Door continue actueel te blijven heeft een Compano PIM gebruiker geen last van een grote overstap. Excellente datakwaliteit is dan standaard goed geregeld.

Vragen? Bel gerust naar Jurgen Immink op 06-53790336

Scroll naar boven