Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Terugblik Congres Ketenstandaard 2018

Terugblik Congres Ketenstandaard 2018

Uitleg standaarden en praktijkvoorbeelden

Op 7 juni vond het Congres Ketenstandaard 2018 plaats. Bezoekers kregen een compleet overzicht van actuele, digitale ontwikkelingen en praktijktoepassingen . Het programma bestond uit 11 inhoudelijke kennissessies, 24 break-out sessies met klantcases, drie talkshows onder leiding van gastheer Roelof Hemmen en een informatiemarkt met 32 participanten.

Praktijkvoorbeelden bouwers, installateurs, groothandels en fabrikanten!

Uiteraard steunde Compano dit initiatief. Als partner waren wij aanwezig met een stand om alle vragen op het gebied van product data management te beantwoorden: ETIM (MC), van PIM naar BIM, INSBOU, berichtenverkeer en alles op het gebied van PIM, MDM, datapools en slimme calculaties.

Compano PIM & VSH ETIM MC: 100% perfecte (BIM) data in de praktijk

Samen met onze klant VSH hield Compano een break out sessie die goed bezocht werd. Hierin vertelden we samen in een korte presentatie hoe ETIM MC in de praktijk 100% perfecte (BIM) data kan genereren. VSH is als één van de eerste fabrikanten in Nederland geslaagd om geparametriseerde objecten te genereren.

Standaarden

Heeft u vragen over PIM, MDM, datapools of slimme calculaties? Stuur dan een email naar sales@compano.com en wij nemen contact met u op.

Tijdens het congres introduceerde onze partner Ketenstandaard een goede animatie gemaakt over de voordelen van het gebruik van de standaarden voor installatie en bouw. 

Scroll naar boven