Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Vedotec nu ook via Artikelbeheer.nl beschikbaar

Vedotec is dé leverancier van systeemonafhankelijke componenten voor de Gebouwautomatisering, Industriële Automatisering, Meet- & Regeltechniek en Elektrotechniek. Bij hen kunt u terecht voor producten van heel veel verschillende merken. Zij zijn de uitgever van De Dikke Blauwe catalogus, die er sinds kort een 'Waterzijdige' editie bij heeft.

Lees meer
Nieuws
Nieuws Camfil beschikbaar via Art-Connect op Artikelbeheer.nl

Camfil beschikbaar als Art-Connect leverancier op Artikelbeheer.nl

Elektronisch bestellen kan vanaf nu bij Camfil via Art-Connect. U wisselt eenvoudig met elkaar uw order, orderbevestiging en factuur uit. Heeft u al een abonnement als installateur op Artikelbeheer.nl en Art-Connect? Dan kunt u nu direct elektronisch bestellen bij Camfil.

 

Lees meer

Login op Compano Online Software middels Single Sign-ON

Nieuw in Compano Online Software (COS) is de mogelijkheid voor bedrijven om medewerkers te laten inloggen op de Compano applicatie middels een zogenaamde Single Sign-On. Single Sign-On laat medewerkers binnen een bedrijf inloggen op meerdere applicaties met één combinatie van loginnaam en wachtwoord.

Lees meer
Nieuws
Nieuws Nedelko beschikbaar op Artikelbeheer.nl

Nedelko voor u beschikbaar op Artikelbeheer.nl

 

Nedelko Barendrecht is al meer dan 60 jaar uw vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, voorziet Nedelko vanuit Barendrecht de Europese (elektro)technische markt.

 

Lees meer

Ketenstandaard en STABU gaan nauw samenwerken

Eén organisatie voor ETIM Classificatie, SALES Standaard en STABU Bestek

De stichtingen Ketenstandaard Bouw en Installatie en STABU bundelen de krachten. Het streven is om te komen tot één sterke organisatie voor de promotie en het beheer van de ETIM Classificatie, de SALES Standaard en het STABU Bestek. Deze samenwerking stelt de bouw- en installatiebranche in staat om beter en efficiënter in te spelen op de snelle digitalisering in de bouwkolom. Een verregaande standaardisering is hiervoor een randvoorwaarde.

De beide stichtingen hebben inmiddels een gezamenlijk kantoor betrokken aan het Horaplantsoen 14 in Ede. Meer informatie over het samengaan leest u hier.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven