Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

Vergroot inkoopbereik Artikelbeheer.nl

In het afgelopen jaar is het aanbod op Artikelbeheer.nl weer verder uitgebreid met het aansluiten van meer fabrikanten en leveranciers.

Op ARTIKELBEHEER.nl vinden installateurs, calculators en modelleurs eenvoudig en snel de artikelen, prijzen en productinformatie die ze nodig hebben, uit een aanbod van meer dan 12 miljoen artikelen bij de groothandels van hun keuze. 

 

Lees meer
Nieuws
Nieuws

NIEUW: Productsheet layout – standaard in PIM

Compano PIM biedt nu ook de mogelijkheid om standaard productbladen te genereren als PDF. Deze productbladen worden tevens als bijlage gekoppeld aan de producten of artikelen.

Er is een standaard ontwerp-format beschikbaar binnen PIM welke gekoppeld kan worden met je eigen data en logo.  Indien je beschikt over een meertalige PIM omgeving kunnen de productbladen ook in de gewenste vertaling worden gegenereerd.

 

Lees meer

NIEUW: ‘’Omschrijving kort’’ conform Sales005 naar 2BA – nu in PIM

Ten behoeve van de Sales005 datastandaard is in PIM het veld ‘’omschrijving kort’’ toegevoegd aan de standaard Excel import lay-out en binnen de PIM product- en artikelomgeving.

De ‘’Omschrijving’’ in PIM functioneert daarnaast in deze standaard als ‘’Omschrijving lang’’. "Omschrijving kort" gaat naar de "Korte omschrijving" van 2BA en “Omschrijving" gaat naar de "Lange omschrijving" van 2BA.

Hiermee sluit Compano PIM naadloos aan op de meest actuele communicatie datastandaard in de branche.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Nieuw in PIM: Internationale formats FAB-DIS en ARGE!

Exporteert u producten naar Frankrijk of Duitsland en wilt u productdata in de lokale branchestandaard FAB-DIS of ARGE kunnen aanbieden ?

Compano PIM gaat ook de internationale branche formats FAB-DIS 2.3 en ARGE 5.0  ondersteunen.

Hiermee bieden wij een aanzienlijke toename in de koppelingsmogelijkheden op basis van de ETIM-standaard met actuele Franse en Duitse productdata standaarden.

 

Lees meer

Vergroot inkoopbereik Artikelbeheer.nl

In de afgelopen periode hebben we het aanbod op Artikelbeheer.nl verhoogd door het aansluiten van meer aanbieders w.o.: Vedotec, Ominio, Inventum, Danfoss

Op ARTIKELBEHEER.nl vinden installateurs, calculators en modelleurs eenvoudig en snel de artikelen, prijzen en productinformatie die ze nodig hebben, uit een aanbod van meer dan 10 miljoen artikelen bij de groothandels van hun keuze.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven