Honeywell Home Resideo

PIM-Basis-software precies juist

Honeywell Resideo

Contactpersoon

Pieter van Dijken - Project Manager

Vraagstuk

De Excel-sheets van het 2BA komen eind 2019 te vervallen waardoor er voor de data updates een overstap naar een PIM-oplossing gemaakt moet worden.

Oplossing

De online PIM-Basis-software van Compano bood precies de juiste, toegankelijke oplossing.

Het bedrijf

Het bekende en iconische Honeywell Home merk behoort tegenwoordig tot de groep Resideo. Het bedrijf levert wereldwijd oplossingen voor thuiscomfort en beveiliging. Resideo is toonaangevend in consumententechnologie: het slimme, connected huis. Tot het assortiment behoren, onder andere, producten als regelapparatuur voor drinkwater, glastuinbouw en centrale verwarming, connected thermostaten en deurbellen.

Snelle keuze

“Nadat we met Compano contact hadden opgenomen, stond er al snel een datum voor een demo van de software. We wilden wel eerst even zien of de software niet te complex voor ons zou zijn. Het doel is immers alleen het publiceren van de geclassificeerde productdata naar de datapool van het 2BA” vertelt Pieter van Dijken.

“We zaten volop in de transitie met Resideo waardoor ook op korte termijn ons assortiment zou veranderen en dat wilden we zo snel mogelijk naar de markt publiceren. De demo van de Compano PIM software was duidelijk en ook de toelichting over de overstap en de offerte gaven ons direct het juiste gevoel. De software sluit perfect aan bij wat wij in onze branche nodig hebben.”

Implementatie

“Tijdens de implementatie was het contact met de consultant zeer aangenaam en professioneel. Hij heeft onze omgeving vlot ingericht en de data en bijlagen ingelezen. Hierdoor konden we tijdens de training direct onze eigen omgeving en producten gebruiken in het workshop gedeelte. Kortom het was een snelle en succesvolle overstap die we iedereen aanraden”, geeft Pieter aan.

 

Data verder verrijkt

“De training zorgde ervoor dat we al direct aan de slag konden met het verrijken en publiceren van onze data”, vervolgt Pieter. “Doordat de PIM-software erop gericht is om te publiceren naar de datapool en daarnaast over dynamische ETIM classificatie beschikt, konden we al snel verdere verbeterslagen maken. Veel gemakkelijker dan voorheen, met al die verschillende Excel-datasheets, kunnen we nu door filters in de applicatie snel de datakwaliteit checken. Daarnaast hebben we hoge resolutie beelden, lange omschrijvingen, land van herkomst en voorraad indicatie toegevoegd.”

Tevreden?

Op de vraag of Pieter tevreden is: “Jazeker, meer dan! De software van Compano biedt ons alles wat we nodig hebben en de kosten vallen prima mee. Zeker als je ziet dat het direct toepasbaar was zonder enige maatwerk aanpassingen. En niet te vergeten de uitstekende ondersteuning van de helpdesk maken de overstap eenvoudig.”

De 2BA Excel-datasheets vervangen
door PIM is met Compano een peuleschil.
Honeywell Resideo, Pieter van Dijken
Honeywell Home Resideo
Scroll naar boven