Klantcases

Lees hier hoe onze klanten de juiste oplossing hebben gevonden.

Een 100% online calculatietool. Met bouw- en bestekdelen, normtijden en nettoprijzen?

Kemkens

De 100% online calculatiesoftware maakt gebruik van normen, bouwdelen, bestekken en recepturen. Op basis van Uneto-VNI, Gustav-Ende of eigen systemen. Met de koppeling naar Artikelbeheer.nl calculeert Kemkens eenvoudig met miljoenen artikelen voorzien van netto inkoopprijs (marge).

Lees meer
Hoe kan een franchiseorganisatie centraal ruim 100 leden individueel ondersteunen met calculatie- en offertesoftware?

De Klussenier

Compano Calculatie maakt het mogelijk om centraal sjablonen in te richten en deze te delen met haar leden. Elk lid heeft een individuele eigen omgeving met eigen logo, adresgegevens en indien gewenst koppeling naar Exact.

Lees meer
Online calculaties en offertes maken zonder software aan te schaffen of te investeren in hardware?

Smit IDT

De Compano online calculatiesfoftware kan complexe of eenvoudige begrotingen maken en met 1 druk omzetten in een offerte. Door klanten op te voeren met verkoopcondities zijn offertes snel gemaakt en via mail verstuurd. Papierloos, 100% cloud en software as a service (SaaS)

Lees meer
Snel offertes maken door koppeling met artikeldata van leveranciers. Altijd en overal.

Nijkamp Langeveen BV

De calculatie- en offertemodule is gekoppeld aan Artikelbeheer.nl. Artikelen worden met 1 klik toegevoegd aan de offerte. Op basis van verkoopcondities of een opslag is direct de verkoopprijs en marge inzichtelijk. De klant ontvangt snel via email een professionele offerte.

Lees meer
Scroll naar boven