Klantcases

Lees hier hoe onze klanten de juiste oplossing hebben gevonden.

Hoe kan VSH centraal data beheren en internationaal delen met websites, datapools, Apps en direct in Revit (BIM)?

VSH Fittings BV

De basis binnen het Compano PIM systeem zijn de zogenaamde VSH eigen gedefinieerde velden (User Defined Fields). Door deze slim te relateren aan ETIM velden is direct meertalig geclassificeerd. Deze data wordt vervolgens doorgegeven aan verschillende publicatie platforms.

Lees meer
Verschillende formaten bestanden van leveranciers omzetten naar één bestand voor de datapools?

Miasin

Het PIM systeem van Compano kan verschillende formaten (eigen, ETIM, BMECat) verwerken. Kwaliteitsrapportages geven inzicht in de de data en met een druk op de knop staat deze op 2BA.

Lees meer
Marktleider Nathan wil haar artikeldata opschonen en classificeren conform ETIM.

Nathan

Binnen het PIM systeem worden meerdere fabrikanten aangemaakt (inkoopzijde) en geclassificeerd met kenmerken. Daarna wordt het verkoopassortiment met een druk op de knop gepubliceerd op Artikelbeheer.nl en 2BA.

Lees meer
Klanten ontzorgen door perfecte data aan te leveren en bestellingen via EDI in ERP (SAP) ontvangen?

Hilti

Door een combinatie van PIM, Artikelbeheer.nl en Art-Select (EDI) beschikken klanten over 100% actuele artikeldata, kan men zoeken op ETIM kenmerken en kan vanuit het eigen ERP direct bij Hilti besteld worden. Hierbij zorgt Compano voor de vertaling van de diverse standaarden (INSBOU, ICF, IDocs).

Lees meer
Met Microsoft Dynamics AX als basis artikel- en productdata delen naar datapools, website en catalogi in binnen en buitenland.

Itho Daalderop

Het internationale PIM systeem is gekoppeld aan het ERP. Artikelwijzigingen komen automatisch door en binnen het PIM kan eenvoudig worden geclassificeerd. Centraal worden bijlagen (afbeeldingen, handeleidingen etc) toegevoegd en gedeeld met diverse publicatieplatformen. One single source of thruth!

Lees meer
Scroll naar boven