Klantcases

Lees hier hoe onze klanten de juiste oplossing hebben gevonden.

Deze marketing- en inkoopvereniging voorziet >200 leden van actuele artikeldata en prijzen.

Abel Inkoop

Binnen MDM worden leveranciersbestanden automatisch ingelezen vanuit Artikelbeheer.nl. Indien gewenst kunnen ook leveranciersbestanden worden ingelezen van bedrijven die niet op Artikelbeheer.nl staan. Door ook centraal de inkoopcondities in te lezen, beschikken leden altijd over actuele data en kunnen ze direct online de inkoopprijzen vergelijken.

Lees meer
Hoe biedt Colink haar leden online miljoenen artikelen met netto prijzen en controleert zij alle facturen op correctheid?

Colink

Binnen het MDM worden zowel inkoop- als verkoopcondities opgeslagen. Via ICF ontvangt Colink digitaal een kopie van de inkoopfacturen van de leden die automatisch de inkoopprijzen controleert. Alleen afwijkingen worden gerapporteerd.

Lees meer
Hoe kan men met 2 verschillende formules de beste inkoopprijzen voor ruim 150 leden garanderen en deze info online delen?

Samiko

Binnen het MDM zijn er twee klantgroepen aangemaakt die eigen inkoop- en verkoopcondities hebben. Artikelbestanden worden automatisch actueel gehouden via een directe relatie met Artikelbeheer.nl en inkoopcondities worden wekelijks centraal ingelezen bij wijzigingen.

Lees meer
20 grote installatiebedrijven ontzorgen v.w.b. inkoopcondities, artikeldata, bestellingen en facturen?

Inka

Binnen MDM wordt alles centraal geregistreerd. Assortimenten komen direct van Artikelbeheer.nl. De condities van de groothandelaren zijn ingelezen en leden ontvangen netto geprijsde artikelen. Bonussen zijn centraal geregistreerd en dankzij 1 koppeling verlopen orders, bevestigingen en facturen automatisch tussen de leden en de leveranciers.

Lees meer
Hoe kan Rensa honderdduizenden artikelen voorzien van actuele ETIM-kenmerken?

Rensa

Door het inzetten van MDM als beheeromgeving. Zo kan Rensa zijn assortimenten beheren en zijn artikelen koppelen aan de producten van fabrikanten. Uiteraard voorzien van dynamische ETIM-informatie.

Lees meer
Scroll naar boven