Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dat is de °Cultuur van Jaga

Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dat is de °Cultuur van Jaga

Konvektco Nederland B.V. is sinds 1978 de Nederlandse importeur van Jaga, fabrikant van radiatoren en klimaatoplossingen. Sinds begin jaren 60 verrast Jaga de verwarmingswereld met nieuwe concepten en producten, zowel op technisch als esthetisch vlak. Dit heeft geleid tot 5 productgroepen: Energy Savers, Eye Catchers, Top Performers, Experience en Uchronia.

Jaga ontwerpt, produceert en levert creatieve en functionele verwarmings- , koelings- en ventilatieoplossingen voor woningen en bedrijven. De radiatoren passen in elk interieur, maar hebben toch elk hun eigen charme en uitstraling. Jaga heeft een pioniersrol vervuld in de vormgeving van de verwarmingsbranche en won daarmee verschillende designprijzen. Naast de buitengewone aandacht voor vormgeving speelt de kwaliteitszorg een hoofdrol in de bedrijfsstrategie van Jaga. Het ISO-certificaat dat Jaga in 1995 kreeg, bewijst dat Jaga nadruk legt op kwaliteit. Dat komt terug in de verregaande controle die wordt uitgeoefend op de grondstoffen, het productieproces en het eindproduct. Naast de kwaliteitszorg staat ook het belang van het milieu bij Jaga hoog in het vaandel. Om een voorbeeld te geven: alle Low-H2O radiatoren worden vervaardigd uit roestvrije en 100 procent recyclebare materialen. De radiatoren hebben een lange levensduur en zijn zuiniger met energie. Buiten dat worden alle Jaga-producten al dertig jaar op een milieuvriendelijke wijze gelakt. Jaga is actief in verschillende werkgroepen om ecologisch verantwoorde productie te bewerkstelligen en wordt ingeschakeld voor duurzaam bouwen.

Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dat is de °Cultuur van Jaga. Met deze woorden wil Jaga aanduiden dat zij net zoveel bedrijf is als cultuur.

 

Scroll naar boven