Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Oventrop kiest voor PIM Compano

Oventrop kiest voor PIM Compano

SNEEK 31 MEI 2016 | Oventrop is één van de meest vooraanstaande Europese producenten van appendages, regelaars en domotica-systemen. De firma wordt beschouwd als een deskundige partner van groothandel, installatiebedrijven, ontwerpers en industrie.

Vanuit Duitsland heeft men al veel productdata maar het classificeren conform ETIM en het publiceren in Nederland bij Artikelbeheer.nl en 2ba was nog niet zo eenvoudig.

Het bedrijf had in het verleden wel de Excelsheets gevuld van 2ba maar vond dit niet efficiënt en effectief werken. Het onderhoud was gebruiksonvriendelijk en de kwaliteit van de data was lastig te monitoren. Dennis van den Pol (Salesmanager Nederland) wilde het anders, en dan het liefst met één systeem. Dennis had de volgende wensen:

  • Een systeem waarin hij de informatie uit het Duitse ERP kan inladen en eenvoudig in de toekomst kan updaten
  • Eenvoudig classificeren conform ETIM en eventueel straks voor ETIM RT
  • De datakwaliteit kan managen
  • En aansluitend de data met één druk op de knop publiceren bij de datapools

Met Compano PIM heeft Dennis dit nu gerealiseerd. De eerste resultaten staan nu op de Nederlandse datapools

Over Oventrop:
Oventrop heeft zich ten doel gesteld om de marktpartners voor een lange periode van groot voordeel te kunnen zijn. 
Voor de wereldwijde verkoop beschikt Oventrop over dochterondernemingen en vertegenwoordigingen in meer dan 75 landen. Het verkoopprogramma wordt in de meeste landen van de wereld aangeboden.

Appendages, regelaars en andere componenten in hun totaliteit voor alle sectoren van de woning- en gebouwtechniek te verbinden tot een rendabel, energiebesparend en ecologisch systeem. 

De gestelde eisen zijn door de technische vooruitgang en wettelijke voorschriften hoger geworden. Oventrop reikt hoogwaardige oplossingen aan, die aan deze richtlijnen voldoen.

Scroll naar boven