Alklima B.V. / Mitsubishi Electric Living Environment Systems

Alklima B.V.

Vraagstuk

Alklima wil klanten ontzorgen met 100% actuele artikeldata.

Oplossing

Door publicatie op Artikelbeheer.nl zijn installateurs verzekerd van 100% actuele data. Wijzigt Alklima data? Dan worden de klanten daarover automatisch geïnformeerd.

Mitsubishi Electric Living Environment Systems wordt sinds 1994 exclusief geïmporteerd en gedistribueerd door Alklima bv. Levering geschiedt uitsluitend via installatiebedrijven die gecertificeerd zijn voor STEK- of F-gassen. Dit om de kwaliteit van het product en die van de installatie te waarborgen. Daarnaast is Alklima voor complexe klimaatvraagstukken een vraagbaak voor onder meer adviesbureaus, architecten, energieleveranciers en overheidsinstanties. In het BouwKennis-klanttevredenheidsonderzoek 2014 beoordelen W-installateurs Mitsubishi Electric/Alklima bv opnieuw als de beste partij in klimaattechniek, en dankzij de positieve beoordelingen van de W-adviseurs is Mitsubishi Electric bovendien uitgeroepen tot overall winnaar in de volledige W-installatiesector.

Eerlijkheid, creativiteit en motivatie

Mitsubishi Electric zelf is in 1921 gestart als een dochterbedrijf van de Mitsubishi Groep die tot dan toe voornamelijk actief was in de scheepsbouw. Mitsubishi betekent in het Japans "Drie Diamanten". Deze drie edelstenen komen ook terug in het wereldwijd bekende logo en zijn de weerspiegeling van de drie pijlers waarop het bedrijf gericht is: eerlijkheid, creativiteit en motivatie.

In bijna 100 jaar tijd heeft Mitsubishi Electric zich opgewerkt als een wereldwijde producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, ruimtevaart-technologie, computers, liften, telecommunicatie, airconditioners, ventilatiesystemen enz. Hierbij wordt steeds weer de missie voor ogen gehouden, dat de ontworpen en gefabriceerde producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde moeten hebben.

Elk Mitsubishi Electric systeem is het resultaat van oneindige research, kwalitatief zeer hoogwaardige productiemethodes, gedetailleerde testen en de overtuiging om het nog beter te doen dan voorheen.

Als adviseur, installateur of eindgebruiker zult u ongetwijfeld de combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, energie en installatievriendelijkheid weten te waarderen.

Scroll naar boven