Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Congres ketenstandaard 7 juni 2018

Congres ketenstandaard 7 juni 2018

DE ROADMAP VOOR DIGITALISERING

De Bouwagenda is duidelijk: we staan voor grote uitdagingen. Hoe gaan we die aan? Tijdens het Congres van onze partner Ketenstandaard met als titel "De roadmap voor digitalisering" krijgt u op deze vraag het antwoord. Het congres garandeert u een compleet overzicht van de actuele, digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en projecten, waarmee u uw voordeel kunt doen.

Voor woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, bouwers, installateurs, groothandels en fabrikanten!

Dagvoorzitter Roelof Hemmen presenteert een aantal spraakmakende talkshows met onder andere Doekle Terpstra (voorzitter UNETO-VNI), Henk Homberg (vicevoorzitter Bouwend Nederland) en Cassandra Vugts (directeur SPARK Campus). Daarnaast zijn er interessante break-out- en kennissessies en is er een informatiemarkt met 30 toonaangevende participanten.

Uiteraard steunt Compano dit initiatief. Als partner zijn wij aanwezig met een stand en kunt u al uw vragen op het gebied van product data management stellen: over Etim, MC, Sales en alles op het gebied van masterdata, datapools en slimme calculaties.

Compano PIM & VSH ETIM MC: 100% perfecte (BIM) data in de praktijk

Daarnaast geven wij samen met onze klant VSH een break-out sessie om 15.00 uur. Hierin vertellen we samen in een korte presentatie hoe ETIM MC in de praktijk 100% perfecte (BIM) data kan genereren. VSH is er als één van de eerste in Nederland in geslaagd om geparametriseerde objecten te genereren. Wat zijn de ervaringen tot nu toe?

Dit congres mag u niet missen in uw agenda, dus schrijf u snel in! Inschrijven kan tot woensdag

23 mei. Meld u direct aan en schrijf u in voor de break-out sessie shift 7, met VSH en Compano om 15.00 uur. Klik hier voor registratie. 

Scroll naar boven