Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

A.O. Smith Water Products Company levert aan op Artikelbeheer.nl

A.O. Smith Water Products Company levert aan op Artikelbeheer.nl

A.O. Smith Water Products Company B.V. is een Nederlandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwaterapparatuur voor industriële en huishoudelijke toepassingen. De dochteronderneming van A.O. Smith Corporation en is sinds 1972 als Europees hoofdkantoor gevestigd te Veldhoven.

Het bedrijf is gespecialiseerd in thermische zonne-energiesystemen, condenserende technieken, warmtepomptechnieken en verwarmings-toepassingen. Ze investeren in energiezuinige en efficiënte manieren om warm water te bereiden. In het ruime 140-jarige bestaan van A.O. Smith is gebleken dat ze innovatief en energie-efficiënt gericht zijn; ze stellen de partner & adviseur centraal; hechten een groot belang aan het ontzorgen van de klant en zoeken altijd de beste oplossing voor elke toepassing.

Door volledig onderzoek en ontwikkeling van (nieuwe) producten in eigen huis te houden, realiseert A.O. Smith maatwerk voor zowel de huishoudelijke als de professionele warmwatermarkt in Europa. Vanuit kennis, ervaring en gedrevenheid doet A.O. Smith er alles aan jouw wensen als klant optimaal te vervullen. Van oriëntatiefase, tot installatie, tot onderhoud en service.

Vanaf nu is alle productdata voor u beschikbaar op Artikelbeheer.nl.

Scroll naar boven