Publiceren

Vanuit PIM eenvoudig publiceren

Hier ontdekt u de kracht van de branchespecialist. PIM klanten willen graag, nu de data zo rijk en compleet is, direct een offerte kunnen maken. En soms zelfs complete calculaties.... Geen probleem dankzij de jarenlange ervaring uit onze bedrijfssoftware. Veel klanten werken al geruime tijd met onze offerte- en calculatiemodules om eenvoudig en snel klanten te voorzien van een mooie aanbieding. Liever een eenvoudig productblad of een prijslijst direct uit het systeem? Ook dit is mogelijk met PIM van Compano. 

Productblad

Een productblad maken met een afbeelding, een technische tekening en een aantal commerciële voordelen op een rij? Vaak heeft een productblad dezelfde lay out maar wisselt de inhoud per product. Maak dan een template aan, selecteer het product en druk af naar papier of pdf voor verdere verspreiding. 

  • Voor repeterende producten in dezelfde lay-out
  • Wissel eenvoudig tussen taal- of landassortiment
  • Creëer één of een serie productbladen. 

Prijslijst

Klanten vinden alle informatie op uw website. Afbeeldingen, tabellen, producten vergelijken, technische details: alles wordt getoond. Maar soms wil een klant toch gewoon even een overzicht van uw producten, netjes gegroepeerd per categorie met actuele prijzen. Genereer een database gevulde prijslijst: één keer een template aanleggen en updates verlopen automatisch. 

  • Eenvoudige prijslijsten
  • Grote hoeveelheden producten overzichtelijk weergegeven
  • Actuele artikel- en prijsinformatie

Calculatie en offerte

Een calculatie maken voor verschillende woningen met verschillende installaties? Naast producten ook (norm)uren? Brutoprijs minus condities of inkoopprijs plus een opslag? Bij ons bent u aan het goede adres voor slimme calculatiemogelijkheden. 

Liever een eenvoudige offerte? Selecteer snel de producten uit uw assortiment of maak gebruik van eerder gemaakt offertes of samengestelde artikelen (recepten).

Uniek is de combinatie van een PIM systeem met calculatie- en offermogelijkheden. Meer dan 20 jaar ervaring voor u online beschikbaar. 

"Met Dynamische ETIM classificatie altijd actueel
en met één druk op de knop op Artikelbeheer.nl"
- Gerben Verweij, Viega Nederland BV