PIM-BASIS: VERVANG EXCEL DOOR PIM

Wilt u meer informatie over PIM-software? Vraag vrijblijvend een PIM-Basis whitepaper aan.

PIM-Basis whitepaper

PIM BASIS van COMPANO

PIM-Basis van Compano biedt de ideale opstap voor professioneel product datamanagement. U stapt gemakkelijk over vanuit bijvoorbeeld Excel en publiceert eenvoudig naar datapools als 2BA, Artikelbeheer.nl of InstallData.

 

Publiceert u al op 2BA ?

In dit geval kunt u met PIM-Basis direct aan de slag. Binnen 48 uur maken wij uw actuele 2BA data beschikbaar in de online PIM-Basis omgeving. Van hieruit helpen wij u dan verder met de implementatie, imports & exports, het publiceren, training en eventueel gewenste extra ondersteuning bij de data verrijking.

 

Voor het eerst data classificeren ?

Ook hierbij maken wij binnen 48 uur de software online toegankelijk, waarna we ondersteunen bij het importeren van het bron bestand. Dat kan met een export vanuit het ERP, maar ook een import vanuit bijvoorbeeld Excel of een ander formaat is mogelijk. Van hieruit helpen wij dan verder met de implementatie, imports & exports, publiceren, training en eventueel gewenste extra ondersteuning bij de data verrijking.

 

PIM-Basis - kern functionaliteiten

 • Beheren producten, artikelen en assortimenten
 • ETIM DYNAMISCH classificeren
 • Alle gangbare import- en export-formaten (incl. Excel)
 • Toevoegen van bijlagen (files, links, foto’s, video’s, tekeningen, etc.)
 • Met 1 knopdruk publiceren bij diverse datapools 
 • Uitgebreide filter en selectie mogelijkheden
 • Personaliseerbare schermviews en filters
 • Eenvoudig te koppelen met ERP, WEB en PRINT
 • Standaard product sheetgenerator
 • DAM light geïntegreerd

ETIM volledig geïntegreerd

Maakt u zich geen zorgen: de ETIM-standaard is volledig in Compano PIM geïntegreerd. Zo is naast ETIM EC ook ETIM MC (Model Class) voor de BIM-standaard in onze software beschikbaar. Standaard hanteert Compano de dynamische ETIM-standaard. Iedere week updaten we de software met de nieuwste ETIM-klassen, kenmerken en waarden. Hierdoor kunt u uw data direct gemakkelijk actualiseren.

PIM-Basis - in de basis al compleet

 • Alle kern functionaliteiten, 1 taal omgeving
 • Huur van de software op maandbasis
 • Inrichting, implementatie & training
 • 1ste import en datapoolpublicatie
 • 1 datamanager account
 • ESCROW security & externe beveiligde back-up
 • Modulaire software, per maand aanpasbaar
 • Persoonlijke support en helpdesk

Er is al een PIM-Basis vanaf € 95,00 per maand.

Wilt u liever een internationale versie van de software waarmee u in meerdere talen en in meerdere formaten vanuit dezelfde PIM-bron kan publiceren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zo krijgt u voor België bijvoorbeeld direct de mogelijkheid om te publiceren naar datapool InstallData erbij.

 

Wij mogen mooie merken en bedrijven tot onze klant rekenen. Wilt u weten waarom zij voor onze software kozen? Lees dan onze klantcases.

Voordelen PIM versus Excel

 1. Alles centraal in één systeem - hierdoor snel en accuraat bijwerken
 2. Gemakkelijk en snel classificeren door geïntegreerde ETIM-standaard
 3. Met één druk op de knop publiceren naar datapools zoals Artikelbeheer.nl, 2BA of InstallData

Compano PIM-Basis 

 1. Alle relevant functies in 1 online systeem, in 48 uur live
 2. 100% online, dus 24/7 beschikbaar en geen ICT investeringen nodig
 3. Al 20jaar in de bouw- en installatiebranche
 4. Al vanaf 95,- per maand
 5. Extra opties eenvoudig toe te voegen
 6. Data support indien gewenst

In 4 stappen van Excel naar PIM

Binnen 48 uur maken wij online de software voor uw bedrijf beschikbaar en lezen direct de data in die al op de datapool staat. Na een korte training kunt u zelfstandig verder met het verrijken van deze data. Publicatie gaat met één druk op de knop naar de datapool(s) van uw keuze.

Daarbij is alle moeite die u gedaan heeft om de data via de Excel-sheets bij het 2BA of InstallData te publiceren niet voor niets geweest.

 1. Meldt u hieronder aan en vraag een offerte aan.
 2. Na akkoord op uw offerte leest Compano uw databestand in en maken wij binnen 48 uur de software online voor u beschikbaar.
 3. Meldt u (of uw medewerkers) aan voor de algemene introductietraining en leer alle kneepjes van het classificeren, verrijken en publiceren van product- en artikeldata.
 4. Met één druk op de knop publiceert u de verrijkte data naar de datapool(s) van uw keuze.

Al twintig jaar tevreden klanten. De keuze voor vele fabrikanten was snel gemaakt: Compano PIM-software betekent voor hen gemak. De software sluit naadloos aan op hun branche en wensen.

Een kleine greep uit de bedrijven die al met Compano PIM-software werken: Atag-Verwarming, Zehnder, Vasco, R-Vent Group, Bosch, VSH, Miasin, Nathan, Itho Daalderop, Wilo, Viega, en Opple.

"Eenvoudig classificeren met ETIM via een handige tool en niet via Excel-gedoe."

Klik hier voor meer klant-cases.

Dennis van der Pol - Sales Manager Oventrop

PIM is uitbreidbaar wanneer u dat nodig heeft - bijvoorbeeld ERP als basis voor uw PIM

Verdere mogelijkheden van Compano PIM zijn onder andere een koppeling naar uw ERP-systeem. Compano PIM-software kan met u meegroeien zodra u dat wenst. De software is modulair en kent vele mogelijkheden die u pas aanschaft wanneer u eraan toe bent. Bijvoorbeeld koppelingen naar uw website(s), webshop(s) of Indesign. Lees alles over de mogelijkheden in deze uitgebreide whitepaper.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag hieronder een demo aan. Neem vrijblijvend contact met ons op – Wij helpen u graag op weg.

ETIM classificatie in PIM

Whitepaper

PIM is meer dan alleen een publicatiebron naar een datapool. 

Wil je weten wat PIM-Basis nog meer voor je kan betekenen? 

Download dan onze whitepaper “PIM-Basis – Centrale online bron van alle productdata".

 

Download PIM-Basis whitepaper

Over Compano

Compano is al 20 jaar dé specialist op het gebied van online software voor de bouw- en installatiebranche. Onze klanten zijn actief als producent, handelaar, inkoopvereniging of installateur.  Met ons Product Informatie Management (PIM) systeem verbeteren klanten hun productdata waardoor hun eindklanten beter kunnen kiezen.  Naast PIM bieden wij ook Master Data Management-oplossingen (MDM) en calculatiesoftware aan. Tevens beschikken wij over een eigen datapool: Artikelbeheer.nl die als bron functioneert voor ruim 1.000 bedrijven.

Erkend partner van Ketenstandaard voor de bouw- en installatie, ETIM, FESAH, GS1.
Bewezen dataverbinder naar o.a. Artikelbeheer.nl, Mepcontent, Stabicad, 2BA, Installdata, Dataselect.ch, Arge Neue Medien. 

Neem hier contact met ons op of meldt u aan voor de nieuwsbrief. Ook kunt u meer lezen over Compano in over ons of op onze LinkedIn-pagina.

Scroll naar boven