Nieuwsberichten, testimonials en blogs van Compano

Nieuws

ETIM RT (Rekenen en Tekenen) verandert in MC (Modelling Class)

SNEEK 29 augustus 2016ETIM ontwikkelt en beheert een wereldwijd uniform classificatie model voor technische producten, speciaal voor de bouw- en installatiebranche. Dit model bevat productklassen (bijvoorbeeld cv-ketel, fitting) en productkenmerken (verbruik, afgifte, kleur). Het model is al lang door de branche als standaard omarmd en wordt in meer dan 12 landen toegepast. Het voordeel van ETIM is dat het uitwisselen van productinformatie tussen verschillende bedrijven en systemen veel gemakkelijker gaat en dat productdata meteen in meerdere talen vertaald worden.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Oventrop kiest voor PIM Compano

SNEEK 31 MEI 2016 | Oventrop is één van de meest vooraanstaande Europese producenten van appendages, regelaars en domotica-systemen. De firma wordt beschouwd als een deskundige partner van groothandel, installatiebedrijven, ontwerpers en industrie.

Vanuit Duitsland heeft men al veel productdata maar het classificeren conform ETIM en het publiceren in Nederland bij Artikelbeheer.nl en 2ba was nog niet zo eenvoudig.

Lees meer

Alklima B.V. / Mitsubishi Electric Living Environment Systems levert aan op Artikelbeheer.nl

SNEEK 21 MAART 2016 | Mitsubishi Electric Living Environment Systems wordt sinds 1994 exclusief geïmporteerd en gedistribueerd door Alklima bv. Levering geschiedt uitsluitend via installatiebedrijven die gecertificeerd zijn voor STEK- of F-gassen. Dit om de kwaliteit van het product en die van de installatie te waarborgen. Daarnaast is Alklima voor complexe klimaatvraagstukken een vraagbaak voor onder meer adviesbureaus, architecten, energieleveranciers en overheidsinstanties. In het BouwKennis-klanttevredenheidsonderzoek 2014 beoordelen W-installateurs Mitsubishi Electric/Alklima bv opnieuw als de beste partij in klimaattechniek, en dankzij de positieve beoordelingen van de W-adviseurs is Mitsubishi Electric bovendien uitgeroepen tot overall winnaar in de volledige W-installatiesector.

Lees meer
Nieuws
Nieuws

Parlez-vous français?

SNEEK 17 MAART 2016 | Compano online software wordt steeds vaker internationaal toegepast en dat betekent een grotere vraag naar verschillende talen. Gebruikers van de software bedienen de applicatie via een zogenaamde User Interface (UI), vrij vertaald: de schermen en de knoppen van de software zelf. Deze UI is al jaren in het Engels verkrijgbaar en in 2015 kwamen daar de Duitse en Portugese varianten bij.

Sinds deze maand is de Franse taal opgeleverd en kunnen bedrijven die in verschillende landen en talen werken, eenvoudig van taal wisselen.

Lees meer

IthoDaalderop sterker in Compano’s PIM

SNEEK 15 FEBRUARI 2016 | Ihto Daalderop verenigt sinds 2011 twee werelden in één sterk bedrijf. Met vestigingen in Tiel, Schiedam en Sint-Niklaas (België) is Itho Daalderop een heel bekende internationale speler op de installatiemarkt. De wereld van Itho (opgericht in 1919) is die van de ventilatiesystemen, cv- en warmwaterapparatuur. Daalderop (opgericht in 1880) is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van warmwaterapparatuur en leverancier van cv-ketels, innovatieve verwarmingsapparatuur en kokendwatertoepassingen.

Lees meer
Nieuws
"De samenwerking is heel direct, we hebben korte lijnen.
Meedenken is een sterke kant! Dat ervaar ik als heel positief."
- Dennis van den Pol, Salesmanager bij Oventrop
Scroll naar boven