Referenties

Wie kan er beter over Compano vertellen dan onze klanten?

Natuurlijk vertellen wij graag alles over onze software en dienstverlening. De welhaast onbeperkte mogelijkheden die online product data management biedt voor (internationale) bedrijven. Graag delen wij onze passie om uw product data management te verbeteren.

Maar wellicht bent u benieuwd hoe onze klanten onze producten en dienstverlening ervaren? Lees hieronder hun verhaal. 

Hilti brengt artikeldata en haalt orders met Compano Online Software

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier voor de bouw. Het familiebedrijf, met inmiddels meer dan 23.000 medewerkers in 120 landen, ontwerpt en produceert geavanceerde apparaten, software en diensten voor de professionele bouwsector. In eigen winkels—de Hilti Stores—en via Hilti Online, verkoopt Hilti zijn producten direct aan de eindgebruiker. Het uitwisselen van de juiste product- en artikelinformatie is daarbij essentieel. Danny Borneman, Product Manager Online en E-Business bij Hilti Nederland, legt uit: “We waren op zoek naar een oplossing om klanten makkelijker rechtstreeks bij Hilti te laten bestellen en vonden deze bij Compano.

Lees hier meer over Hilti en Compano.

Miasin en Compano, samen sterk

"Miasin is distributeur van installatiematerialen en gereedschappen voor de elektrotechnische branche. Miasin betekent – letterlijk – samen. De mensen achter Miasin hebben jarenlange ervaring in de elektrotechnische branche en samen hebben ij de ambitie om het beter en anders te doen. Door goed te luisteren en door te investeren in partnership, efficiency, kennisoverdracht en kwaliteit willen we ons doel bereiken: het werk van installateurs makkelijker en innovatiever te maken. Om dat te realiseren werken we samen met groothandels, leveranciers en met eindgebruikers. Belangrijk daarbij is dat wij ervoor zorgen dat alle productdata zo makkelijk mogelijk voor iedereen beschikbaar is."

Compano hielp elektrotechnisch distributeur Miasin met het snel kunnen aanleveren van productdata bij een datapool. Directeur Reinier Kok legt uit waar Miasin voor staat en waarom hij koos voor Compano.

Itho Daalderop sterker in Compano’s PIM

Ihto Daalderop verenigt sinds 2011 twee werelden in één sterk bedrijf. Met vestigingen in Tiel, Schiedam en Sint-Niklaas (België) is Itho Daalderop een heel bekende internationale speler op de installatiemarkt. De wereld van Itho (opgericht in 1919) is die van de ventilatiesystemen, cv- en warmwaterapparatuur. Daalderop (opgericht in 1880) is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van warmwaterapparatuur en leverancier van cv-ketels, innovatieve verwarmingsapparatuur en kokendwatertoepassingen.

Lees hier het hele verhaal van Daan van der Pligt.

‘Innovatie is essentieel in onze branche'.

"En Compano zien wij daarbij als een van onze belangrijke partners wanneer we praten over het beschikbaar maken van onze productinformatie naar onze klanten. Dat zit zo: we hebben meer dan 8.000 artikelen en hierop vinden voortdurend aanpassingen plaats. Al die artikelen en verbeteringen beheren wij via het product informatie systeem (PIM) van Compano". 

Lees hier het hele verhaal van Caspar van Zoelen en hoe hij voor VSH (onderdeel van Aalberts Industries) software van Compano gebruikt voor het optimaliseren van zijn internationale datamanagement.

Opple Lighting verovert Europa

“Met de software van Compano kunnen we onze data eenvoudig beheren. Niet alleen publiceren we in Nederland conform ETIM, maar maken we ook specifieke exports in andere talen en formaten voor overige klanten in Europa. ETIM is wel de basis, maar we zijn in staat om BMEcat of klantspecifieke structuren aan te bieden. Ook dit draagt natuurlijk bij aan het internationale succes van OPPLE. 

Lees hier hoe Berthold Velthuis, Head of Marketing OPPLE Lighting Europe, vele grenzen verlegt. 

Viega online Product Informatie Management (PIM) 

De bestanden worden nu vanuit het internationale systeem ingelezen en binnen de software verder verrijkt. 

Viega kan op deze wijze eenvoudig haar data actueel houden. Gerben Verweij: “Met Compano's PIM systeem wordt met één druk op de knop actuele data gepubliceerd op Artikelbeheer.nl en 2BA”.

Lees hier meer over Viega en Compano.

PIM met ETIM RT en eigen velden


Wilo heeft gekozen om wereldwijd het PIM systeem van Compano in te zetten. Eenvoudig gezegd wordt Wilo-productdata geïmporteerd in het PIM-systeem. Daar vindt een perfecte koppeling plaats met ETIM RT.

Doordat de software 100% online is, staan de nieuwe ETIM RT modellen al in het systeem. Deze informatie, eventueel aangevuld met ontbrekende velden omdat ETIM (nog) niet alles dekt, wordt rechtstreeks doorgeven aan Cadac. 

Lees hier meer over Wilo en Compano.