Referenties

Wie kan er beter over Compano vertellen dan onze klanten?

Natuurlijk vertellen wij graag alles over onze software en dienstverlening. De welhaast onbeperkte mogelijkheden die de online bedrijfssoftware biedt voor (internationale) bedrijven. Graag delen wij onze passie om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Maar wellicht bent u benieuwd hoe onze klanten onze producten en dienstverlening ervaren? Lees hieronder hun verhaal. 

Compano Mobiel in de praktijk: Mitchell Smit

Als klant stond Mitchell Smit mede aan de wieg van Compano’s mobiele webapplicatie. De applicatie is een aanvulling op de Compano Online Software en maakt het voor installateurs en monteurs mogelijk om—met hun smartphone of tablet—snel informatie te vinden over de onderhanden klus en om administratieve taken op de werkplek af te handelen. Werkbonnen invullen, magazijnlijsten bekijken, benodigde materialen zoeken, uren registreren; de mobiele applicatie maakt dit alles een stuk sneller en makkelijker en zorgt op kantoor voor minder papieren rompslomp. Mitchell Smit van Smit Installatie- & Daktechniek werkt er al mee en naar grote tevredenheid.

Lees hier het hele verhaal van Mitchell Smit.

Kemkens gaat voor online

DE KEMKENS GROEP (met vestigingen in Oss, Eindhoven, Oosterhout en Middelburg) is een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat en zich van A tot Z heeft gespecialiseerd in de installatietechniek binnen de woning- en utiliteitsbouw. De Kemkens Groep behoort tot de grotere installatie- en servicebedrijven in Zuid-Nederland. Dat is  mede dankzij  de verregaande specialisatie op het gebied van onderhoud en service aan centrale verwarmings-installaties, sanitaire- en watervoorzieningen en het samenwerkingsverband met Essent.

Lees hier het hele verhaal van Kemkens.

Mobiel en mobiel uitbreidbaar

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen BV is al ruim 30 jaar actief binnen de installatiebranche en houdt zich bezig met alle facetten binnen de installatietechniek. Nijkamp Langeveen biedt oplossingen op het gebied van sanitair, verwarming en elektra voor zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud. Het Overijsselse bedrijf is vooral specialist in luchtverwarming en ventilatie. Een klein team van deskundige medewerkers onderhoudt bestaande installaties én denkt mee bij het ontwerp en de realisatie van nieuwe installaties. ‘De techniek staat nooit stil’.

Lees hier het hele verhaal van Nijkamp Langeveen BV.