Opple Berthold Velthuis PIM

De benchmark voor LED verlichting in Europa zijn voor productdata van Opple

OPPLE Lighting

Contactpersoon

Berthold Velthuis

Vraagstuk

De benchmark voor LED verlichting in Europa zijn voor productdata van Opple

Oplossing

De internationale PIM versie is de centrale bron voor alle productdata. Naast standaarden in binnen- en buitenland worden ook klantspecifieke exports gemaakt en tevens is het PIM de basis voor de veeltalige Opple websites.

Opple Lighting is in China het leidende A-merk, dat wereldwijd snel aan het uitbreiden is in meer dan 50 landen. Opple heeft een sterke focus op innovatie met jaarlijks meer dan 200 patenten. Vanuit Eindhoven verovert Opple, met Compano als PIM-Systeem voor verschillende landen en talen, Europa.

"Onze producten hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en met onze ruime ervaring in LED-technologie is er voor ons enorm veel ruimte om te groeien", vertelt Berthold Velthuis, Head of Marketing Europe. Met zijn ruim 20-jarige ervaring in deze branche weet Berthold wel waar hij over spreekt. "Een mooie uitdaging, ik werk al ruim 20 jaar in deze branche en het internationale speelterrein is altijd mijn gebied geweest."

OPPLE is hard op weg zijn naam in Europa te vestigen en maakt op dit moment een enorme groei door. Om een positie te verwerven bij klanten moet alles kloppen: zowel het product als de dienstverlening. En dat is niet alleen op tijd leveren dankzij een goede logistiek maar ook dankzij excellente data. En datamanagement valt ook onder de verantwoordelijkheid van Berthold. "Het is leuk om te horen van afnemers dat we daarin erg nauwkeurig en klantericht bezig zijn en zelfs nu al vaak als benchmark worden aangemerkt", vertelt Berthold met een knipoog.

"Met de software van Compano kunnen we onze data eenvoudig beheren. Niet alleen publiceren we in Nederland conform ETIM, maar maken we ook specifieke exports in andere talen en formaten voor overige klanten in Europa. ETIM is wel de basis, maar we zijn in staat om BMEcat of klantspecifieke structuren aan te bieden. Ook dit draagt natuurlijk bij aan het internationale succes van OPPLE."

Meer weten over OPPLE? Klik hier

"ETIM is de basis, maar we zijn in staat om BMEcat
of klantspecifieke structuren aan te bieden"
- Berthold Velthuis, Opple Lighting
Opple Berthold Velthuis PIM
Scroll naar boven