Snel offertes maken door koppeling met artikeldata van leveranciers. Altijd en overal.

Nijkamp Langeveen BV

Contactpersoon

Erik Nijkamp

Vraagstuk

Snel offertes maken door koppeling met artikeldata van leveranciers. Altijd en overal.

Oplossing

De calculatie- en offertemodule is gekoppeld aan Artikelbeheer.nl. Artikelen worden met 1 klik toegevoegd aan de offerte. Op basis van verkoopcondities of een opslag is direct de verkoopprijs en marge inzichtelijk. De klant ontvangt snel via email een professionele offerte.

Mobiel en mobiel uitbreidbaar

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen BV is al ruim 30 jaar actief binnen de installatiebranche en houdt zich bezig met alle facetten binnen de installatietechniek. Nijkamp Langeveen biedt oplossingen op het gebied van sanitair, verwarming en elektra voor zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud. Het Overijsselse bedrijf is vooral specialist in luchtverwarming en ventilatie. Een klein team van deskundige medewerkers onderhoudt bestaande installaties én denkt mee bij het ontwerp en de realisatie van nieuwe installaties. "De techniek staat nooit stil."

Eigenaar Erik Nijkamp werkt al lang met Compano Bedrijfssoftware. Erik: "Ooit werkten wij met GA-Software, een offline softwaretoepassing en de voorloper van de huidige online variant. Mijn vader werkte veel met die software, ik ben eigenlijk direct online begonnen. Wij zijn een bedrijf met een kleine professionele kern die kleine en grote klussen uitvoert. Een goede bedrijfsadministratie is voor ons essentieel."

Nijkamp Langeveen maakt gebruik van meerdere modules. Offertes worden snel gemaakt door een koppeling met Artikelbeheer.nl. Nadat de artikelen gekozen zijn, worden eenvoudig de arbeidsuren toegevoegd. De werkbonnen zijn ideaal, vooral onderweg wordt daar gebruik van gemaakt. "Geen internet op mijn laptop? Mijn smartphone gebruik ik gewoon als provider, ik kan altijd overal bij de software, echt ideaal", geeft Erik aan. "Het fijne is dat de software meegroeit met de veeleisende automatiseringsbehoefte van mijn bedrijf. Je begint gewoon met relaties, offerte en factuur. Dan word je handiger met de software en intussen automatiseer je het bedrijf stap voor stap in je eigen tempo."

Op de vraag of het nog beter kan, is Erik duidelijk: "Natuurlijk, ik heb nog wel wat wensen. Compano is een platte organisatie en zij weten dan ook wat ik wil. Doordat zij blijven ontwikkelen, worden openstaande vragen waarschijnlijk wel ingevuld. Ik kijk bijvoorbeeld uit naar hun mobiele werkbon met een betere user interface voor de smartphone. Ik hoor daar meer van op de VSK-beurs. Daar ga ik waarschijnlijk wel even kijken om mij te laten informeren. Als dat bevalt, dan zal ik dat zeker ook gaan gebruiken en optimaliseer ik weer een stukje bedrijfsadministratie."

 

 

"Met ons kleine team van specialisten kunnen we
onze klanten met Compano snel van dienst zijn"
- Erik Nijkamp, Installatiebedrijf Nijkamp
Scroll naar boven