Installateurs

De klant als middelpunt

Klant centraal in dienstverlening en bedrijfsadministratie

Als installateur weet u als geen ander dat ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Verandering in producten, technieken, wet- en regelgeving zijn aan de orde van de dag. Maar ook uw klanten eisen steeds meer van u: 

  • snellere reactietijd op offertes,
  • inplannen van installaties en
  • het bieden van nazorg. 

Goede software ondersteunt het bereiken van uw doel: op efficiënte- en effectieve wijze mooie technische installaties leveren. Met als resultaat: tevreden klanten en een gezonde onderneming.

“Geen onderneming is hetzelfde, u heeft misschien alleen interesse in snel offertes maken met inzicht in nettoprijzen en niet in geïntegreerde bedrijfsadministratie. Daarom leveren wij geen pakketten of standaardoplossingen, maar maatwerk afgestemd op uw wensen.”

 

ERP en calculatie

Heeft u een prima ERP-systeem voor uw administratie? Maar bent u niet geheel tevreden over uw calculatiesoftware? Kies dan voor de calculatiemodule van Compano zodat u complexe calculaties kan maken.

Artikelinformatie leest u in vanuit Artikelbeheer.nl en indien gewenst gebruikt u Stabu als basis bestekvorm. De calculatie kan vervolgens worden overgezet naar een offerte of een lijst met materialen die u vanuit het ERP bestelt.

  • Kies bij Compano voor de modules die uw onderneming nodig heeft: niet meer en niet minder.
  • Geen installatie van de software nodig want deze staat online. Geen investering in hardware, want wij regelen de techniek.
  • Vaste, lage maandkosten geven duidelijkheid en uw software is altijd up-to-date.
  • Activeren, koppelen en gebruiken. Zo eenvoudig is het!

Kies in één keer voor alle modules die u nodig heeft of neem de tijd om fasegewijs te groeien in de mogelijkheden. U bepaalt het tempo.

"Met ons kleine team van specialisten kunnen we
onze klanten met Compano snel van dienst zijn"
- Erik Nijkamp, Installatiebedrijf Nijkamp