Trainingen

Verhoog uw kennisniveau 

Tijdens de implementatie-fase is vaak al een uitleg gegeven. Dienen meerdere mensen net voor of tijdens livegang ook geschoold te worden in de uiteindelijk gekozen softwareoplossing. Compano heeft goede trainingsvoorzieningen in Arnhem en Sneek. Wij kunnen ook op locatie een training verzorgen. 

Wij bieden verschillende soorten cursussen aan, afhankelijk van uw wensen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Training Compano Online Software
  • Training Bedrijfssoftware
  • Training Product Informatie Management systeem
  • Training Classificatie

Het niveau van de training wordt vooraf met u afgestemd. U ontvangt de trainingsdocumentatie in het Nederlands of Engels. 

Opfriscursus

U bent al enige tijd gebruiker van Compano-software maar u heeft het gevoel dat u niet het maximale uit de software haalt? Neem dan contact op met ons en wij maken een specifieke training.

Als u vragen heeft om aanpassingen te doen in de software (bv. exportbestanden of schermoverzichten), dan kunnen wij deze direct als onderdeel van de training samen met u uitvoeren. Wel zo makkelijk!

Wijzigingen personeel

Het komt geregeld voor dat een bedrijf kampt met personeelswisselingen waardoor de kennis van de software niet meer aanwezig is binnen het bedrijf. In dit soort situaties kunnen wij snel bepaalde functionaliteiten overnemen om het bedrijfsproces van uw organisatie niet te verstoren. Als u vervolgens een nieuwe medewerker heeft gevonden of als de organisatie anders is ingericht, dan kunnen wij voor u de trainingen verzorgen.